reportatge

Com a casa

La secció d’hoquei patins del Barça ha començat la seva estada a Encamp amb la qual arrodonirà la pretemporada. L’equip d’Edu Castro repeteix experiència després d’una aturada de 15 anys, trencada l’any passat, i ho fa amb l’ambició de lluitar per tots els títols.

Com a casaFC BARCELONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les seccions de l’FC Barcelona segueixen apostant per preparar part de la seva temporada competitiva a Encamp. Després del periple de l’equip d’handbol, diumenge va aterrar al país la delegació d’hoquei patins que realitzarà a terres encampadanes, fins al divendres 21, la darrera fase de la pretemporada. Aquest és el segon any consecutiu que l’equip que dirigeix Edu Castro farà una estada a Encamp, després de trencar l’agost del 2019 amb una absència de 15 anys de la secció a Andorra.

L’equip va fer ahir el primer entrenament al Complex Esportiu, tot just abans de ser rebuts per la cònsol major, Laura Mas, que va voler agrair al Barça la confiança dipositada en la parròquia i les instal·lacions. Per a Mas, el comú està “gestionant la pandèmia amb el màxim rigor” i va desitjar a l’equip català que se sentin “com a casa i segurs”. I és que aquesta sensació, la d’estar com a casa, és el tret diferencial d’Encamp a l’hora d’exhibir un atractiu per a les seccions esportives. Així també ho va exposar el porter i capità del Barça, el veterà Aitor Egurrola, que va indicar que a Encamp “les comoditats són màximes i tenim l'hotel, les instal·lacions molt ben preparades i estem com a casa. Estem molt agraïts”. Per la seva banda, el tècnic Edu Castro va afirmar que repeteixen estada perquè l'any passat van estar-hi molt a gust. “És un lloc ideal per fer la pretemporada, a més, amb les circumstàncies especials d'aquest any, hem vingut amb la millor predisposició possible”, va subratllar. Els objectius de la secció d’hoquei patins per a una temporada atípica no han variat gens i el repte segueix sent optar a tots els títols en joc, sobretot l’OK Lliga i la Copa d’Europa. “Físicament l'equip està bé perquè vam treballar molt durant el confinament”, va explicar Egurrola, que va afegir que “la temporada serà com un déjà-vu de la passada” quant a objectius. El porter, però, desconeix quin serà el nivell competitiu que mostrarà l’equip a l’inici de curs després de gairebé sis mesos aturats. Per a Egurrola, la temporada s’ha d’afrontar “amb la major normalitat possible i sense pensar què passarà, si es podrà jugar o si s’aturarà”.

L’entrenador Edu Castro va comentar que “intentem fer una pretemporada semblant a les altres”, però que la incertesa al voltant de la competició i el “que passarà” l’acaba fent diferent. En aquest sentit, el Barça ha allargat una setmana més la seva preparació habitual amb la fi d’arribar amb plenes garanties per poder competir. L’equip farà dobles sessions i només tindrà una tarda lliure per fer alguna altra activitat. La secció de bàsquet serà la darrera que visitarà properament Encamp.

tracking