El MoraBanc defineix el calendari de la pretemporada

El club presenta les noves equipacions per aquesta temporada, que tenen el blau fosc i el groc com a protagonistes

El MoraBanc presenta les noves equipacions per aquest cursBCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra ha anunciat els partits amistosos que disputarà aquesta pretemporada, en la qual jugarà força duels a Andorra, tot i que previsiblement a porta tancada. El primer serà el 26 d'agost a Encamp contra l'FC Barcelona aprofitant la seva estada de pretemporada. Quatre dies després, el 30, s'enfrontarà al Baxi Manresa a Escaldes-Engordany, mentre que l'11 de setembre jugarà contra el Saragossa, en un lloc encara per decidir. Abans, el 4 de setembre, disputarà les semifinals de la Lliga Catalana contra la Penya a Barcelona, i el dia 6 jugarà la final o el partit pel tercer i quart lloc, també a Barcelona.

Noves equipacions

Per altra banda, el club ha presentat en dues imatges les samarretes que lluirà aquesta temporada. Amb l'arribada de Hummel com a patrocinador tècnic, les equipacions han patit un canvi d'aspecte, malgrat es manté els colors de les darreres temporades i de fet recorden a equipacions lluides els primers anys del retorn a l'ACB. Destaca que el groc passarà a ser el color principal de la la samarreta visitant en comptes del blanc. A més, ambdues compten amb rombos que conformen diferents tonalitats dels propis colors.

Pel que fa a la tercera equipació, la samarreta especial amb els noms de tots aquells que van col·laborar en la iniciativa 'El partit de la nostra vida' per recaptar diners per al fons solidari, es presentarà a part de la resta "pel seu significat", tal i com ha indicat el club.

El MoraBanc presenta les noves equipacions per aquest curs

tracking