Iker Álvarez fa la pretemporada amb el primer equip del Vila-real

Iker Álvarez fa la pretemporada amb el primer equip del Vila-realVILA-REAL CF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El jove porter Iker Álvarez de Eulate és un dels jugadors que està realitzant la pretemporada amb el primer equip del Vila-real tot i tenir només 19 anys. En aquest retorn a la feina del club de Primera divisió espanyola, el futbolista està compartint entrenament amb els porters groguets Sergio Asenjo i Andrés Fernández.

El Vila-real va tornar dimecres a la feina després de les vacances, i enguany tornarà a disputar competició europea, en aquest cas l’Europa League, després d’una temporada sense fer-ho. En aquest inici d’entrenaments, els jugadors fan treball individual seguint el protocol Covid.

Álvarez porta a la sang la porteria, ja que és fill del seleccionador nacional absolut, Koldo Álvarez de Eulate. Tot i començar en el món del futbol com a migcampista, un temps després va endarrerir la seva posició fins a la porteria. Després de jugar uns anys al país, va arribar l’oportunitat de signar amb el Gimnàstic de Manresa, club que actualment depèn de l’FC Andorra de Gerard Piqué, i un curs després va arribar el salt al CD Roda castellonenc, club vinculat al Vila-real. Després d’un any com a juvenil, va fer el salt a la categoria sènior amb el Vila-real C, que juga a la Tercera Divisió del País Valencià. En un any marcat per la pandèmia, Iker va alternar-se la porteria del segon filial groguet amb l’altre porter de l’entitat, Marc Vidal. El porter seguirà aquest curs a les files del Vila-real C.

Internacional amb totes les categories inferiors d’Andorra (sub-17, sub-19 i sub-21), Iker Álvarez de Eulate està cridat a seguir els passos del seu pare Koldo, i conquerir en un futur la porteria de la selecció absoluta.

tracking