Natació

Bernat Lomero bat el rècord d'Andorra dels 50 lliures

Va rebaixar en quasi mig segon la marca que tenia Eric Fernández

Bernat Lomero bat el rècord d'Andorra dels 50 lliuresLFNUNES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bernat Lomero va batre el rècord d’Andorra dels 50 metres lliures en la segona jornada de l’Open de Loule de natació, demostrant el bon estat de forma en què ha tornat a la piscina. El nedador va deixar la nova plusmarca nacional en 23”52, i rebaixa en gairebé mig segon l’anterior rècord, en mans d’Eric Fernàndez des del 2017 amb un temps de 24”01. A més, Lomero també va nedar ahir els 50 metres papallona amb un temps de 25”10, a prop del rècord nacional, que també és seu, amb una marca de 24”84.

De la seva banda, Nàdia Tudó va disputar ahir els 100 metres braça, en què va ser sisena de la seva sèrie amb un registre final d’1’13”29, lluny de la seva millor marca personal, el rècord d’Andorra, que va aconseguir l’any passat al Mundial de la Xina celebrat a Gwangju, i que va deixar en un registre d’1’11”53.

Avui es disputa l’última jornada d’aquest Open de Loulé amb, de nou, tres proves amb presència andorrana. Bernat Lomero en disputarà només una avui, els 100 metres papallona, mentre que Nàdia Tudó farà doblet amb dues proves, els 50 metres braça i els 200 estils, en què intentarà millorar les seves marques.

tracking