Els jugadors de l'Inter Escaldes donen negatiu

Un futbolista rival a la prèvia de la Champions va ser positiu en coronavirus i els blau-i-negres van fer-se les proves PCR

Els jugadors de l'Inter Escaldes donen negatiuUEFA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els jugadors de l’Inter Club d’Escaldes van donar negatiu a les proves TMA de coronavirus realitzades durant aquesta setmana. El conjunt blau-i-negre va enfrontar-se dissabte passat al Drita de Kosovo a les semifinals de la ronda preliminar de la Lliga de Campions i uns dies després es va conèixer que un dels futbolistes dels kosovars, Hamdi Namani, havia estat positiu a la prova PCR que es va realitzar a tot l’equip abans d’enfrontar-se al Linefield. De fet, les autoritats suïsses (els partits van fer-se a terres helvètiques) van decidir confinar l’equip, la UEFA va suspendre el duel entre kosovars i irlandesos, i va donar per perdut el matx al Drita.

Seguint els protocols actuals, els jugadors de l’Inter Club d’Escaldes van quedar aïllats per precaució, tot i que hi havia certa tranquil·litat perquè la càrrega viral de Hamdi Namani era baixa, i era difícil que contagiés la resta de futbolistes. De totes maneres, per evitar ensurts i tenir tranquil·litat, tots els membres del conjunt blau-i-negre que van disputar el partit van realitzar-se les proves PCR per descartar qualsevol contratemps i aquests tests van resultar negatius, segons va confirmar ahir el club.

Els futbolistes gaudiran ara d’uns dies de vacances i tornaran a la competició el 17 de setembre amb la segona eliminatòria prèvia de l’Europa League, encara amb un rival per determinar.

tracking