natació

Bones sensacions al retorn de Lomero i Tudó a l'aigua

Bones sensacions al retorn de Lomero i Tudó a l'aiguaFAN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nàdia Tudó i Bernat Lomero van tornar ahir a la competició a l’Open de Loulé, celebrat a Portugal, amb presència de nedadors de nivell d’Espanya, Brasil i del país lusità. Després d’uns quants mesos, els dos nedadors de la FAN van poder retrobar la sensació de la competició amb una prova cadascun.

Pel que fa a Lomero, durant la jornada d’ahir va disputar els 50 metres esquena, prova que no és la seva especialitat, i va finalitzar la seva sèrie en tercer lloc de tres participants amb un temps de 28”56, a poc més de dues dècimes del rècord d’Andorra, que té Patrick Pelegrina amb un registre de 28”30.

De la seva banda, Tudó va nedar ahir els 200 metres braça i va finalitzar en setena posició amb un temps de 2’38”91, lluny de la vencedora de la sèrie, que va ser la nedadora espanyola Jèssica Vall, que té una medalla mundial i tres d’europees. A més, Tudó va quedar a poc més de dos segons de la plusmarca nacional que té ella mateixa, amb un temps de 2’36”31.

Avui es disputa la segona jornada de l’Open de Loulé amb tres proves per als nedadors de la FAN. Tudó participarà als 100 metres braça, mentre que Lomero farà doblet amb els 50 metres lliures i papallona.

tracking