Alexis Bartolomé jugarà cedit a l'Oviedo, de LEB Or

Alexis Bartolomé jugarà cedit a l'Oviedo, de LEB Or

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra i el Liberbank Oviedo Baloncesto van arribar a un acord perquè Alexis Bartolomé jugui la propera temporada en qualitat de cedit a l’equip de LEB Or. Dijous el representant del jugador, Sergi Vidal, va confirmar que l’aler sortiria a préstec a un equip de la segona categoria del bàsquet espanyol i ahir els dos clubs van anunciar l’acord.

Està previst que Bartolomé segueixi entrenant a les ordres d’Ibon Navarro durant unes setmanes i que després s’incorpori a la disciplina del conjunt asturià.

Sobre la cessió, el director general del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, va manifestar que “tenim moltes esperances en l’evolució de l’Alexis, que ha estat molt bona les darreres temporades”. A més, Solana va afegir que “estem satisfets amb el destí que tindrà perquè pot ser determinant perquè el podem recuperar ja com a jugador ACB”. L’Oviedo ocupava la 16a posició de la LEB Or quan es va haver d’aturar a causa del coronavirus.

D’altra banda, el MoraBanc Andorra segueix entrenant al Poliesportiu per posar-se a punt de cara a l’inici de la competició. Els tricolors tenen programat el primer partit amistós dimecres 26 d’agost vinent a Encamp contra el nou Barça de Sarunas Jasike­vicius.

tracking