x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
estades esportives

Ordino aposta per convertir-se en un referent en turisme esportiu

Ha acollit durant dues setmanes el campus de tecnificació de bàsquet d’MVM Sports
Participants al campus de tecnificació de bàsquet.

Ordino aposta per convertir-se en un referent en turisme esportiu

Participants al campus de tecnificació de bàsquet.

Actualitzada 14/08/2020 a les 11:53
El comú d’Ordino va mostrar la seva voluntat de convertir-se en un referent en el turisme esportiu i d’estades, tal com recull el pla de dinamització de la parròquia. L’objectiu és acollir estades tant d’equips d’elit com de base, i un dels punts a favor és la qualitat de les instal·lacions que hi ha a Ordino, com ara el Pavelló Germans Riba (de titularitat comunal) o el Centre de Tecnificació d’Ordino (de Govern), a més del fet que no siguin necessaris els desplaçaments en cotxe per anar d’una a l’altra.

Entre les diferents estades programades per aquest estiu, Ordino va acollir durant dues setmanes el campus de tecnificació de bàsquet de l’empresa MVM Sports (dels exjugadors Sergi Vidal i Albert Miralles, i del jugador encara en actiu Rafa Martínez). Un total de 12 jugadors representants per MVM van participar al llarg de dues setmanes en aquesta estada per tal de millorar les seves capacitats amb entrenadors de luxe com Ricardo Uriz o l’exjugador de l’NBA Raül López. Entre tots els jugadors que van prendre part en el campus n’hi va haver tres de casa, Bruno i Alexis Bartolomé, i el jugador de la base de l’FC Barcelona Arron Ganal. A més, també va participar-hi Jan Missé com a preparador físic encarregat de realitzar un pla individualitzat per als esportistes.

El responsable d’MVM Sports, Sergi Vidal, va destacar la voluntat de repetir el campus l’any vinent, i va manifestar que “a vegades no és fàcil trobar bones instal·lacions i ben comunicades, i aquí per a nosaltres tot han sigut facilitats”.

Segons va explicar el conseller de Turisme, Esports i Dinamització d’Ordino, Jordi Serracanta, diversos equips, majoritàriament catalans, faran estades de pretemporada a la parròquia.
 
ALEXIS BARTOLOMÉ ANIRÀ CEDIT A L'OVIEDO DE LEB OR
Alexis Bartolomé jugarà la propera temporada cedit a l'Oviedo de LEB Or. El representant del jugador, Sergi Vidal, va explicar ahir durant la roda de premsa que el jugador aniria a prèstec a un equip de la segona categoria del bàsquet espanyol, i aquest matí el MoraBanc Andorra i el conjunt asturià han confirmat l'acord de cessió.


El director general del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, ha manifestat que "tenim moltes esperances en l’evolució de l’Alexis que ha estat molt bona les darreres temporades i estem satisfets amb el destí que tindrà perquè pot ser determinant perquè el podem recuperar ja com a jugador ACB".


La previsió és que Bartolomé segueixi fent la pretemporada amb el conjunt tricolor i que a partir de l'1 de setembre s'incorpori a les files de l'Oviedo.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts