x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

Ibon Navarro aposta per la continuïtat

El tècnic destaca abans que “hem de repetir la fórmula que ha estat exitosa als últims anys”

Ibon Navarro en la roda de premsa

Ibon Navarro

Ibon Navarro en la primera roda de premsa de la pretemporada

Fernando Galindo
Actualitzada 12/08/2020 a les 18:16

El MoraBanc Andorra ha donat el tret de sortida a la pretemporada amb el primer entrenament del curs al Poliesportiu a les ordres d’Ibon Navarro, una sessió en què ha pogut comptar amb gairebé tots els jugadors excepte els que venen dels Estats Units (Dime, Tunde, Hannah i Senglin) ni Moussa Diagne, de baixa fins a l’octubre. El tècnic ha aprofitat també per repassar l’actualitat i ha manifestat que “la idea de l’equip és la mateixa, i hem de repetir la fórmula que ha estat exitosa en els últims anys”. Entre les coses a millorar, Navarro ha explicat que una d’aquestes és “el rebot ofensiu, ja que hem de ser físics sempre més constants i amb menys altibaixos, i els fitxatges van encaminats cap aquí”.

L’entrenador basc també ha parlat de la incertesa respecte a l’ACB i l’Eurocup, i ha assenyalat que “nosaltres ens preparem pensant que la lliga comença el dia 20 de setembre perquè si creus que no es juga i després sí, no estàs preparat”, i ha afegit que “l’Eurocup sí que dona una mica més d’incertesa perquè no és el mateix preparar-te per jugar dos partits a la setmana que per jugar-ne un”.

Per últim, Ibon Navarro ha assegurat que “el club ha fet una gran aposta per l’Oriol (Paulí), i nosaltres confiem molt en ell igual que en el Sergi (García) i aquí es pot crear una atmósfera que faci que els dos explotin”. A més, s'ha mostrat sorprès i ha expressat que "no entenc com es pot dir que un fitxatge com el de Haukur Palsson és de perfil baix quan parlem d'un jugador que ve de jugar 23 minuts a l'Unics Kazan", i ha clos que "nosaltres no hem fet fitxatges rimbombantes o no hem fitxat a Tomic, però hem fitxat el que necessitavem".

Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts