x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Atletisme

Bruno Hortelano no descarta fer entrenaments al país durant l'hivern

Actualitzada 12/08/2020 a les 07:25
Només un dia després de batre a l’Estadi Comunal el rècord d’Espanya dels 150 metres lliures, el velocista espanyol Bruno Hortelano va realitzar una visita al Centre de Tecnificació d’Ordino juntament amb la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, i del secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz.

L’atleta va quedar-se sorprès per la qualitat de les instal·lacions, i és per això que va explicar que no descarta “venir a fer una estada d’entraments en algun moment, especialment a l’hivern”, i és que a Catalunya, on resideix, només hi ha la pista coberta de Sabadell, que ara es troba inoperativa després que s’hi instal·lés un hospital de campanya durant la crisi sanitària de la Covid-19.

El corredor va voler destacar que “hi ha unes instal·lacions molt completes i no descarto parlar amb el meu equip per intentar planejar una altra visita”. A més, va afirmar que la seva estada a Andorra ha estat fantàstica, i que s’alegra moltíssim d’haver escollit Andorra per reaparèixer després de la lesió que va patir i que l’ha tingut un any sense poder competir.

Per la seva part, el secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz, va destacar que “és un privilegi poder rebre un esportista del seu nivell, que hagi escollit Andorra per tornar a competir diu molt del nostre país i de les instal·lacions”.

A més, Ruiz va reiterar la voluntat de l’executiu amb relació al Centre de Tecnificació, i és que la prioritat per a aquesta legislatura en l’àmbit esportiu és dotar-lo de més serveis perquè el puguin gaudir més esportistes del país, i també perquè es pugui oferir a figures internacionals del nivell de Bruno Hortelano.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts