Stefan Ancion acaba sisè júnior, i Kilian Folguera, 24è sub-23 a la Copa de França

L’estació d’Alpe d’Huez va acollir una cita ahir de la Copa de França de BTT amb presència de diversos corredors del país que van signar actuacions positives. Stefan Ancion va finalitzar en sisè lloc a la cursa júnior, mentre que Kilian Folguera va ser el 24è a la prova sub-23.

Ancion va fer una gran sortida fins a col·locar-se en primera posició, però va tenir un petit ensurt que va fer-li perdre posicions. El jove corredor va mostrar-se satisfet i va explicar que “estic molt content i estar al davant és una gran experiència”.

Pel que fa a Folguera va finalitzar en 24a posició a la cursa sub-23 tot i començar endarrerit, però quan rondava la 50a posició va decidir atacar i va aconseguir avançar un grapat de corredors fins a creuar la línia d’arribada a tocar del lloc 20 en una prova amb un gran nivell.