x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

Retorna amb incerteses

La plantilla del MoraBanc Andorra enceta avui la pretemporada amb els tests de la Covid-19 i les revisions mèdiques
Entrenament del MoraBanc Andorra al Poliesportiu.

Retorna amb incerteses

Entrenament del MoraBanc Andorra al Poliesportiu.

BC MORABANC ANDORRA
Actualitzada 10/08/2020 a les 06:56
Mes i mig després de caure contra el San Pablo Burgos i quedar-se a tocar de les semifinals de la Lliga Endesa, el MoraBanc Andorra torna avui a la feina, i ho fa amb més incerteses que realitats respecte a les diverses competicions a causa de la pandèmia del coronavirus. El degoteig de casos positius a diversos equips de la Lliga ACB va fer que l’organització hagi convocat una reunió telemàtica d’urgència per establir un protocol de cara al retorn de la competició, així com per a la celebració d’amistosos de pretemporada.

Al llarg de la setmana, Reial Betis Coosur, Herbalife Gran Canària, Movistar Estudiantes, i Iberostar Tenerife havien anunciat casos de coronavirus als seus equips, i ahir van ser-ne dos més. El Montakit Fuenlabrada va comunicar que fins a cinc integrants de la plantilla han donat positiu a la Covid-19 als tests realitzats abans de l’inici dels entrenaments, i el Kirolbet Baskonia va notificar-ne un. Segons van explicar tots dos clubs, tots els afectats són casos asimptomàtics que es troben en bon estat de salut, però han hagut de ser aillats seguint els protocols de les autoritats.

L’altre gran dubte, més enllà de la situació sanitària, és saber què passarà amb el calendari de competició després de l’admissió del Delteco GBC de Guipúscoa per un aute del jutjat de Barcelona. L’ACB té programat l’inici de la competició entre el 18 i 20 de setembre, però degut al fet que la lliga passarà a ser de 19 equips i s’hauran d’afegir quatre jornades més al calendari (cada setmana descansarà un dels equips), no es descarta que es pugui avançar uns dies l’inici de la competició. De fet, a més de la situació sanitària generada pel coronavirus, aquest serà un dels aspectes que es tractaran dimecres a la reunió telemàtica que va convocar ahir d’urgència l’organitzció amb tots els clubs de la competició.

Tests i revisions per arrencar
Els últims jugadors del MoraBanc Andorra que faltaven per arribar al país van fer-ho al llarg de la jornada d’ahir abans de començar avui la feina. En aquests primers dos dies, la plantilla d’Ibon Navarro passarà els habituals reconeixements mèdics i físics, i també se sotmetrà a les proves PCR del coronavirus. Fins dimecres no hi haurà el primer entrenament al parquet del Poliesportiu, i també es preveu fer l’habitual sortida a la muntanya de plantilla i cos tècnic habitual a la pretemporada.


Per aquest inici de pretemporada, el tècnic basc del MoraBanc Andorra comptarà amb un total de cinc cares noves, el base Sergi García, els alers Haukur Palsson i Oriol Paulí, i els pivots Malik Dime i Babatunde Olumuyiwa. A més, respecte a la plantilla de la temporada passada, segueixen Clevin Hannah, Jeremy Senglin, David Jelínek, Guille Colom, Tyson Pérez, Bandja Sy, Nacho Llovet i Moussa Diagne.


Mentrestant s’està a l’espera de conèixer el calendari complet d’amistosos de precampanya més enllà de les dues cites que ja hi ha confirmades. De moment els tricolors saben que es veuran les cares contra el nou FC Barcelona de Jasikevicius el dimecres 26 d’agost a Encamp, i que s’enfrontaran al Joventut de Badalona el divendres 4 al Palau Blaugrana al duel de les semifinals de la Lliga Catalana.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts