Atletisme

Rècord d'Espanya de Bruno Hortelano a Andorra

El velocista espanyol ha fet una marca de 15" 42 millorant el temps de 15"64 vigent fins ara

Bruno Hortelano després de millorar el rècord espanyol aquesta tarda al ComunalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bruno Hortelano ha batut el rècord d'Espanya de 150 metres llisos en la prova celebrada aquesta tarda a l'Estadi Comunal. El velocista espanyol ha fet un temps de 15"42 que millora la marca de 15"64 en vigor fins ara i ha complert l'objectiu que s'havia marcat participant en el campionat d'Andorra d'atletisme per les condicions d'alçada de la pista andorrana.

El velocista espanyol ha explicat que “m’he trobat molt be, fluint, feia calor i una mica de vent en contra, però és el de menys perquè no he vingut buscant unes condicions espectaculars a nivell mundial”, i ha afegit que “les sensacions mentals i corporals han estat les que havien de ser, i he mantingut l’objectiu que era mantenir-me present, que vull dir estar a la línia d’arribada sense pensar en la meta”.

Prova ajornada

La forta tempesta caiguda ahir al país va obligar a ajornar fins avui el retorn a la competició del velocista espanyol Bruno Hortelano, i alguna de les proves de la segona jornada del Campionat d’Andorra d’atletisme. En un primer moment es va intentar esperar unes hores per veure si millorava la meteorologia, però veient que no, l’organització va decidir cancel·lar el campionat degut a l’estat impracticable de la pista per la pluja.

Finalment, algunes de les proves que hi havia previstes al calendari es podran disputar avui, entre elles, la cursa dels 150 metres masculina, que serà a les 18.00 hores i tindrà la presència del plusmarquista espanyol als 100, 200 i 400 metres Bruno Hortelano. A més també es disputaran les proves dels 200 i 800 metres llisos, i els 3.000 obstacles tant en les categories masculina com femenina.

La forta tempesta ajorna a avui el retorn de Bruno Hortelano i el campionat d'Andorra

tracking