La Federació espanyola de futbol demana un pla per iniciar la competició

Andorra ha de presentar un protocol a la territorial catalana per l'operativa dels equips del Principat que juguen a Espanya

Sergi Serrano s'incorpora a l'FC AndorraFC Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) s'ha reunit avui amb els presidents de les federacions territorials i altres estaments del futbol per demanar un "pla avalat pels poders públics" per arrencar les competicions no professionals, entre elles, la Segona Divisió B, on juga l'FC Andorra. La territorial catalana haurà de presentar el protocol que s'aplicarà al Principat perquè puguin participar en les diferents competicions tots els equips inscrits en la federació catalana, a la qual pertanyen a més de l'FC Andorra el SE Sant Julià, l'Enfat i l'FS Encamp.

L'ens presidit per Luís Rubiales ha desmentit les informacions que apuntaven a la suspensió de tots aquests tornejos fins al gener per la Covid-19i ha expressat la seva voluntat de que arrenquin de manera immediata, però sempre i quan hi hagi un pla que "ofereixi garanties sanitàries i jurídiques pels jugadors i la resta d'actors, responsables dels clubs i organitzadors". A la reunió s'ha acordat que cada federació territorial contacti amb les autoritats de la seva comunitat autònoma per conéixer els requisits escencials i mínims per poder arrencar amb les competicions. Pel que fa a la Segona B, l'inici està previst pel cap de setmana del 26 i 27 de setembre.

Fitxatge de Serrano

L'FC Andorra ha tancat el fitxatge de l'extrem Sergi Serrano, nom avançat pel Diari. Es tracta d'un jove atacant de 20 anys format al futbol base de l'FC Barcelona, va debutar a la Champions juvenil, i que la passada temporada va jugar a les files de l'UE Sant Andreu. De fet, Serrano va ser una de les sensacions del grup català de la Tercera Divisió a les files del conjunt quadribarrat anotant 7 gols en només 20 partits disputats.

El futbolista ja s'ha incorporat avui als entrenaments amb Nacho Castro, i sobre la seva arribada, el director esportiu de l'entitat, Jaume Nogués, ha manifestat que "Estem contents amb aquesta incorporació, ja la vam valorar l’any passat quan va estar fent la pretemporada amb el Barça B", i ha afegit que "al final no vam fer el pas, però després d’aquesta temporada amb el Sant Andreu ens hem decidit".

tracking