Estades esportives

El Barça d'Handbol arriba a Encamp per fer un 'stage' de pretemporada

El Barça d'Handbol arriba a Encamp per fer un 'stage' de pretemporada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip d’handbol de l’FC Barcelona va arribar ahir a Encamp per realitzar l’habitual estada de pretemporada a les instal·lacions del comú. Aquesta serà l’onzena ocasió consecutiva en què els blaugrana trien la parròquia encampadana per realitzar-hi una estada de preparació, i enguany s’allargarà fins divendres d’aquesta setmana.

L’FC Barcelona afronta una temporada atapeïda, ja que la suspensió de totes les competicions a causa de la Covid-19 farà que els blaugranes hagin de disputar la final de quatre de la Lliga de Campions 2019-2020 el mes de desembre. Per tal d’afrontar aquest curs, l’equip dirigit per Xavi Pascual s’ha reforçat amb quatre incorporacions: Blaz Janc, Domen Makuc, Haniel Langaro i Luis Frade.

La d’handbol serà la primera de les seccions blaugrana que visitaran Encamp aquest estiu, i tot seguit, del 16 al 21 d’agost ho farà l’equip d’hoquei patins, que l’any passat va estrenar-se en una pretemporada al país. Per últim, el nou Barça de bàsquet de Sarunas Jasikevicius també farà la pretemporada a Encamp, en aquest cas entre el 23 i el 30 d’agost.

tracking