Màxima ambició en l'arrencada del VPC

L’equip ha iniciat aquesta setmana els entrenaments amb l’objectiu de millorar el curs passat

Màxima ambició en l'arrencada del VPCXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’agost és sinònim de vacances per a molts, però d’inici de feina per a la majoria d’equips esportius. Un dels conjunts que van arrencar la pretemporada aquesta setmana és el VPC Andorra, i va fer-ho amb la màxima ambició, ja que el tècnic, Jonathan García, Xepi, va explicar que un dels objectius és “millorar la temporada que vam fer el curs passat”. Els tricolors eren tercers a la Divisió d’Honor d’Occitània un cop suspesa la competició a causa del coronavirus i estaven classificats per disputar el play-off d’ascens, i és per això que el tècnic és conscient que “millorar el que vam fer l’any passat serà complicat, però ho intentarem”.

L’equip estarà dirigit un any més pel tàndem format per Xepi García i David Kirikàixvili, però pel que fa a plantilla sí que hi haurà diversos canvis. L’últim és la baixa d’Stefano Tosatti, que després d’11 anys a l’equip, abandonarà el club per motius laborals. Tampoc seguiran respecte al curs passat Ramaz Jinashvili, Agustín González i Pep Arasanz, mentre que el VPC va incorporar Bautista Álvarez, Sebastián Bar­rera, Juan Jiménez, Javi Vicente i Ricardo Quintino. A més, l’entitat manté l’aposta pels joves i set dels homes que l’any passat jugaven a l’equip júnior pujaran a la primera plantilla.

L’inici de la lliga està previst per al 20 de setembre i el VPC es trobarà vells coneguts d’altres temporades. Sobre els rivals i la dificultat del grup, Xepi García va afirmar que “sobre el paper sembla un grup complicat, amb rivals històrics, tot i que ara mateix és tot una mica irreal perquè no sabem què és el que ens trobarem”, i va afegir que “segur que serà un any molt complicat per a tots amb tot el que ha passat”.

Els tricolors tenen previst el primer amistós del curs el 29 d’agost, que suposarà tornar a jugar quasi cinc mesos després, ja que l’últim duel va ser l’1 de març, i és per això que el sentiment del vestidor expressat pel tècnic és ben unànime: “Tenim moltíssimes ganes de jugar.”

L'EQUIP FEMENÍ PERFILA LA PLANTILLA PER AL CURS VINENT

L’equip femení del VPC segueix perfilant la plantilla per a la propera temporada, que tindrà Dani Raya com a nou tècnic en lloc de Jeannot Martinho, que va deixar el càrrec per motius personals i que passarà a exercir les funcions de mànager. Pel que fa a la plantilla, el club va anunciar l’arribada de Naila Vidal, que prové de la Universitat de Vic, Noèlia Pauls, exjugadora de l’AZF Warsawa polonès, i Iolanda Gispert, que torna a l’equip després d’estar uns anys allunyada dels terrenys de joc. A més, cinc jugadores júnior s’incorporaran a la primera plantilla: Mireia Galiano, Kenza Mimoun, Virgínia Graell, Tania Barbosa i Zoe Sánchez. L’equip tornarà a jugar a Primera Catalana (l’any passat ocupava el segon lloc quan va suspendre’s la temporada) i està en espera de la decisió de la federació catalana per saber quan pot tornar la competició.

tracking