L'Inter Escaldes cau contra el Drita

Els escaldencs han perdut 2-1 en un duel en què els kosovars han estat superiors

El partit de Champions de l'Inter Escaldes queda a l'aireInter Escaldes

L'Inter Escaldes ha dit adéu a la Champions després de caure 2-1 contra el Drita kosovar a la semifinal de la ronda preliminar disputada a Nió (Suïssa). Shabani ha avançat a l'equip de l'Europa de l'est al minut 21 amb un tir des de fora de l'àrea, i Emili García ha empatat poc després a la sortida d'una falta lateral. Tot feia pensar que el duel arribaria empatat al descans, però Namani, de nou des de fora de l'àrea, ha fet el 2-1 a l'afegit de la primera meitat.

A la represa, el Drita ha anat fent-se més amb el domini del partit, i l'Inter gairebé no ha disposat d'ocasions clares per fer l'empat. Amb la derrota, els escaldencs queden fora de la Lliga de Campions, però s'afegiran a la segona ronda prèvia de l'Europa League, un duel que es disputarà el 17 de setembre.

El duel ha estat a punt de no disputar-se, ja que un jugador de l'equip kosovar ha donat positiu per coronavirus, i el partit s'ha hagut d'endarrerir una hora i mitja.