Motociclisme

Xavi Cardelús fa un balanç satisfactori del primer mes de competició

Xavi Cardelús fa un balanç satisfactori del primer mes de competició

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús va fer un balanç positiu del primer mes de competició tot i l’inici atípic i atapeït d’aquesta estrena. En aquests primers 30 dies, el pilot ha disputat fins a sis curses de dos campionats diferents, una situació gens habitual en circumstàncies normals.

A l’Europeu de Moto2, Cardelús ocupa la sisena posició de la general després de les quatre primeres curses (dues a Estoril i dues a l’Algarve), on va aconseguir dues cinquenes posicions, un sisè lloc i una retirada. Sobre aquest certamen, va assegurar que “les coses no han anat malament en la posada en marxa d’aquesta categoria i sense el trencament del motor a la primera de les dues curses de Portimao estaria més ben classificat al campionat”. A més, també va destacar el primer dels punts a millorar, les sortides, ja que “tant a Estoril com a Portimao vaig fe un ritme de cursa per estar lluitant pel podi, però a les dues o tres primeres voltes havia perdut opcions per no afinar més a la sortida”.

A més de l’Europeu, Cardelús ja ha corregut les dues primeres curses del Mundial de MotoE i és 13è a la general. El pilot s’estrenava en aquest campionat de motos elèctriques i un dels punts complicats va ser l’adaptació, tal com va reconèixer: “Va ser un pèl complicat al principi perquè el pilotatge de les dues motos no té res a veure.” Sobre el balanç de l’estrena al Mundial, el corredor va afirmar que “és bo tot i que encara podria ser millor i ho serà a mesura que avanci la temporada, tingui la moto molt més per la mà i m’adapti més be a la intensitat de la classificació i les curses”.

Cardelús torna a la córrer el 29 i 30 d’agost a l’Europeu de Moto2.

tracking