Les prèvies europees podran disputar-se en camp neutral

Els clubs han de tenir alternatives per si hi ha restriccions de viatge

Les prèvies europees podran disputar-se en camp neutralFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els clubs que participin a les prèvies de les competicions europees hauran de disposar d’un camp de joc neutral en un altre país membre de la UEFA en cas que hi hagi restriccions de viatge pel coronavirus. L’organisme va reunir-se ahir de manera telemàtica amb les 55 federacions d’Europa per explicar els canvis a les normatives de les prèvies de Champions League i Europa League que arrenquen aquesta mateixa setmana.

Si les autoritats locals impedeixen que hi viatgi l’equip visitant, serà l’amfitrió qui hagi de buscar una seu alternativa en un altre país on no hi hagi restriccions, i en cas de no fer-ho la UEFA li donarà l’eliminatòria per perduda. Si és el país de l’equip visitant qui imposa alguna restricció per a l’anada o tornada, també serà el conjunt local qui haurà de trobar un altre estadi, i si no el troba, la UEFA serà qui l’esculli. En cas de no acceptar la proposta de l’organisme, també se li donarà el partit per perdut.

D’altra banda, l’Inter Escaldes va arribar ahir a Nyon (Suïssa), de cara al duel de Champions contra el Drita de Kosovo de demà.

tracking