Experiència contrastada

L’FC Andorra confirma el fitxatge de Borja Herrera, que va debutar a la Primera espanyola amb la UD Las Palmas

Experiència contrastada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra segueix donant forma a la plantilla de cara a la propera temporada i ahir va confirmar l’arribada d’un dels noms que va avançar el Diari, el lateral esquerre Borja Herrera. Es tracta d’un jugador de 27 anys amb experiència, ja que ha estat tres temporades a la Segona Divisió del futbol espanyol a les files del Reus, l’Albacete i el Valladolid. A més, també va debutar a la Primera Divisió del país veí amb la UD Las Palmas, l’equip de la seva ciutat i on va formar-se, i també va disputar duels de la Copa del Rei amb els pío pío.

De fet, durant la seva etapa a la primera plantilla de l’equip canari va participar en un partit que va fer la volta al món, i és que Herrera va ser titular al duel entre Barça i UD Las Palmas disputat al Camp Nou l’1 d’octubre del 2017 que es va jugar a porta tancada pels incidents que va haver-hi a Catalunya aquell dia amb motiu del referèndum d’autodeterminació que havia convocat Carles Puigdemont. Aquell dia, tot just en el seu segon matx a la màxima categoria del futbol espanyol, li va tocar ballar amb Messi o Aleix Vidal per la seva banda en un duel en què el conjunt blaugrana es va acabar imposant per 3 a 0 en un estadi en silenci.

Aquella mateixa temporada, Herrera va marxar cedit al Valladolid i l’estiu següent va ser traspassat al Reus Deportiu, on hi va ser mitja temporada fins a la desaparició del club, i va acabar aquell curs amb l’Albacete. La seva última experiència, però, va ser lluny d’Espanya, ja que va firmar pel Maccabi Netanya de la Primera Divisió israeliana l’estiu passat (va jugar-hi quatre partits), però va trencar el contracte a l’hivern.

Herrera arriba a l’entitat tricolor amb la voluntat de reivin­dicar-se i de convertir-se en una peça important de cara a aconseguir l’ascens a la Segona Divisió Pro, que és el principal objectiu de la temporada. En aquest sentit, el futbolista va afirmar a les xarxes socials que està “content de poder afegir-me a aquest projecte tan ambiciós i estic desitjant arribar”. A més, va mostrar el seu agraïment i va escriure “moltes gràcies FC Andorra per aquesta oportunitat! Espero poder tornar-vos la confiança dipositada en mi”. De la seva banda, el director esportiu de l’entitat, Jaume Nogués, va assegurar que “és un jugador contrastat, amb experiència, que ha valorat l’ambició i el compromís d’aquest projecte per davant d’altres aspectes del mercat com pot ser l’econòmic”, i va destacar que “busquem jugadors amb ritme, ja que aquest esport cada dia t’exigeix més tenir atletes al camp. La idea de l’equip és que sigui un híbrid entre joves talents i jugadors amb experiència contrastada”.

Peces per arribar

L’equip va tenir ahir la segona jornada d’entrenaments de la pretemporada quan encara resten diverses peces per arribar. La prioritat seran dos defenses centrals per unir-se a Gaffoor i Vilanova, i un davanter centre per intentar fer oblidar Ernest Forgas i que completi la posició de nou amb Carlos Martínez i Víctor Casadesús. L’entitat tricolor busca també, com a mínim, un migcampista més de toc i amb experiència.

ELS TRICOLORS CEDEIXEN RICARD FERNÁNDEZ, 'CUCU', A LA SD FORMENTERA UNA TEMPORADA

Ricard Fernández, Cucu, jugarà la propera temporada a les files de la SD Formentera del grup balear de la Tercera Divisió, tal com va anunciar ahir el club balear. El davanter internacional és propietat de l’FC Andorra, que va decidir cedir-lo a les Balears, ja que no té lloc a la plantilla de Nacho Castro. El curs passat, l’atacant va arrencar a les ordres de Gabri García i va jugar tres partits amb l’equip a la Segona Divisió B, i dos mes a la Copa Catalunya, però al mercat d’hivern amb l’arribada dels fitxatges va marxar cedit a l’Igualada, de Tercera Divisió, on tot just va poder disputar cinc partits degut a l’esclat de la pandèmia. Amb relació a aquest nou projecte, Cucu va manifestar que “m’atreu molt poder formar part d’un equip que lluita per pujar de categoria”, i va afegir que “el projecte esportiu que m’han exposat és molt interessant i l’entrenador m’ha transmès molta confiança”.

tracking