x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

El Betis Coosur i l'Herbalife Gran Canària notifiquen casos de coronavirus

Actualitzada 07/08/2020 a les 06:55
Els equips de la Lliga ACB van tornant a poc a poc a la feina per iniciar la pretemporada i dos conjunts van anunciar durant la jornada d’ahir positius per coronavirus en jugadors o membres del cos tècnic.

El primer a fer-ho va ser l’Herbalife Gran Canària, que va explicar que un dels integrants de l’equip de Porfirio Fisac (nou tècnic de l’equip) està infectat. Un cop coneguda aquesta notícia, l’entitat va activar els protocols d’aïllament de la persona en qüestió i va tornar a realitzar proves a la resta d’integrants de l’equip, entre els quals l’extricolor Andrew Albicy, que va incorporar-se al club canari.

També a la tarda el Reial Betis va confirmar que un dels seus jugadors és positiu i que es troba en estat asimptomàtic. El club va explicar que l’esportista va ser aïllat i que properament se li realitzarà una nova prova per saber quan pot incorporar-se als entrenaments.

Pel que fa al MoraBanc Andorra, els jugadors estan arribant al país, ja que dilluns estan citat per passar les habituals revisions mèdiques i tests de coronavirus abans d’arrencar els entrenaments sota les ordres del tècnic basc Ibon Navarro.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts