Vall Banc i Engordany seran caps de sèrie

Tots dos equips han tornat aquesta setmana als entrenaments per a l’eliminatòria del 20 d’agost

Vall Banc i Engordany seran caps de sèrieFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els dos representants de la Lliga Multisegur Assegurances a la UEFA Europa League, Vall Banc Santa Coloma i UE Engordany, exerciran com a caps de sèrie al sorteig de la fase preliminar de la competició que se celebrarà diumenge a la seu de la UEFA. Tots dos equips estan entre els vuit participants amb un major coeficient dels 16 que disputen aquesta ronda, ja que els colomencs tenen 4.500 punts i els escaldencs, 2.000.

El fet de ser cap de sèrie garanteix, sobre el paper, tenir un rival més assequible a la ronda preliminar, tot i que dependrà de l’emparellament, ja que entre els conjunts que no ho són hi ha els montenegrins o kosovars, que tenen un coeficient baix per tenir poca experiència a les competicions europees. Així doncs, Vall Banc i UE Engordany ja saben el nom dels vuit possibles rivals al sorteig de dissabte. Els possibles contrincants són Pristina o Gjilani (Kosovo), Barry Town United (País de Gal·les), Saint Joseph’s (Gibraltar), Zeta o Iskra Danilovgrad (Montenegro), i Coleraine o Glentoran (Irlanda del Nord).

A causa de la pandèmia del coronavirus aquesta eliminatòria es disputarà a partit únic, i per establir en quin camp es fa es tindrà en compte la primera de les boles que surti al sorteig.

Els dos participants del país a l’Europa League, Vall Banc Santa Coloma i UE Engordany, han tornat aquesta setmana als entrenaments per preparar el torneig. Els colomencs van fer-ho durant la jornada d’ahir, amb la novetat del fitxatge de Hamza. Pel que fa a la UE Engordany, el conjunt blanc-i-negre va tornar a la feina dilluns després d’uns dies de descans un cop acabades les competicions domèstiques.

COMPETICIÓ DESESTIMA LA DENÚNCIA CONTRA EL CARROI

El comitè de competició va desestimar la denúncia de l’FS La Massana contra el Carroi per alineació indeguda al duel de promoció que va finalitzar amb triomf d’aquests últims per 4 a 1. La reclamació del conjunt massanenc se centrava en la participació de Víctor Hugo Pérez, amb fitxa del filial, ja que el conjunt de la Lliga Unida reclamava que no podia disputar el duel emparant-se en l’article 9 del reglament de la FAF. Competició, però, va avalar la correcta participació del jugador al duel i va decidir tancar el cas, tot i que els massanencs disposen ara de tres dies per presentar recurs al comitè d’apel·lació. L’FS La Massana reclama que es doni l’eliminatòria per perduda al CE Carroi per la suposada alineació indeguda, fet que comportaria l’ascens dels massanencs a la Lliga Multisegur i el descens del Carroi a la Lliga Unida.

PRIMER ENTRENAMENT D'ALBERT JORQUERA AMB EL VALL BANC

Albert Jorquera va dirigir ahir el primer entrenament com a tècnic del Vall Banc Santa Coloma. L’exajudant de Gabri García a les files de l’FC Andorra va trobar-se primer amb la plantilla a la Borda Mateu, i tot seguit va realitzar la primera sessió preparatòria amb vista al duel d’Europa League.

tracking