Estades esportives

El nou Barça de bàsquet tornarà a fer la pretemporada a Encamp

L’equip de Jasikevicius realitzarà una estada del 23 al 30 d’agost, dos estius després de l’última

El nou Barça de bàsquet tornarà a fer la pretemporada a EncampFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La secció de bàsquet de l’FC Barcelona tornarà a fer aquest estiu (del 23 al 30 d’agost) una estada de pretemporada a Encamp després de dos estius d’absència. El conjunt blaugrana va venir el 2017 amb Sito Alonso a la banqueta, però els dos anys següents amb Svetislav Pesic va decidir no fer pretemporada al país. L’equip català enceta ara una nova etapa amb Sarunas Jasikevicius com a tècnic i recuperarà la setmana de pretemporada a terres encampadanes.

Més enllà de l’habitual estada de preparació i de la setmana d’entrenaments, el Barça també aprofitarà l’estada a Encamp per disputar el primer amistós de la pretemporada, i és que dimecres 26 hi ha previst un duel contra el MoraBanc Andorra.

La secció de bàsquet blaugrana no serà l’única que realitzi una estada de preparació al país, ja que, tal com va informar l’equip català, aquest mateix diumenge arrencarà la pretemporada del conjunt d’handbol, que s’allargarà fins al dia 14. A més, ahir també es va confirmar que l’equip d’hoquei patins tornarà aquest estiu amb una estada del 16 al 21 d’agost.

El d’enguany serà l’11è estiu que les seccions del Barça fan pretemporada a Encamp i la cònsol major de la parròquia, Laura Mas, va manifestar que celebra “que un any tan difícil com l’actual el Barça confiï de nou en Encamp per realitzar la pretemporada”, i va agrair que “hagin valorat positivament totes les mesures que hem pres com a país pel que fa a seguretat sanitària”. Per últim, la líder comunal va assegurar que és positiu que s’identifiqui “com un valor afegit realitzar una estada tan important com és la pretemporada a les instal·lacions esportives de la parròquia d’Encamp”.

tracking