Recurs

Desestimada la denúncia d'alineació indeguda contra el Carroi

L'FS La Massana al·legava que Víctor Hugo Pérez no podia jugar el partit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comitè de competició de la Federació Andorrana de Futbol va desestimar la denúncia per alineació indeguda de l'FS La Massana contra el Carroi al duel de promoció. El conjunt massanenc al·legava que s'havia fet jugar incorrectament a Víctor Hugo Pérez, amb fitxa del filial, però l'organisme va decidir tancar el cas argumentant que la seva participació s'adequa al reglament.

L'FS La Massana té ara l'opció de presentar un recurs al comitè d'apel·lació dins del propers tres dies, però de moment, es manté el resultat esportiu del duel de promoció, i el Carroi segueix a primera, i els massanencs jugaran a segona.

Partit de promoció

L’FS La Massana va presentar una denúncia contra el Carroi per una possible alineació indeguda al partit de la promoció. La presumpta infracció és la presència de Víctor Hugo Pérez, que té fitxa del filial. L’entitat massanenca considera que no podia jugar aquell duel perquè no havia jugat cinc partits amb el primer equip abans de les cinc últimes jornades del campionat. Des del club de la capital, en canvi, van explicar que estan en mans del comitè de competició, però que creuen que ho han fet tot bé.

Sí competició donés la raó a La Massana, la situació tindria un gir de 180 graus, ja que els massanencs pujarien a Primera, mentre que el Carroi, que va guanyar 4 a 1, baixaria de categoria.

tracking