x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

L'FC Andorra confirma el fitxatge del lateral català Martí Vilà

El defensa va formar-se al futbol base de l’FC Barcelona i la temporada passada va jugar al filial del Deportivo de la Corunya
Actualitzada 04/08/2020 a les 07:17
L’FC Andorra va anunciar ahir el fitxatge del lateral esquerre català Martí Vilà, una incorporació avançada fa uns dies pel Diari. El defensa català va néixer a Berga fa 21 anys i va formar-se a la base de l’FC Barcelona, on va arribar a ser campió d’Europa juvenil, i també va debutar a Segona Divisió, on va jugar dos duels a les files del Reus. La temporada passada va jugar a les files del filial del Deportivo de la Corunya (Fabril), on va disputar un total de 25 partits, tots com a titular, i on va acabar expulsat en una ocasió.

Vilà és una vella aspiració de la secretaria tècnica del club, ja que l’entitat el va intentar fitxar durant el mercat d’hivern, tot i que la negativa del Deportivo de desprendre’s d’un jugador important va impossibilitar la seva arribada al Principat.

El nou futbolista tricolor va manifestar que està “molt content d’estar en aquest projecte, la veritat és que Andorra és un país molt bonic i hi estaré molt bé, tant al club com al país”. A més, va explicar que ja havia tingut una trobada amb el tècnic, Nacho Castro, i que li havia transmès “molta tranquil·litat i confiança, fet que agraeixo molt”.

Amb aquest ja són tres els fitxatges de l’FC Andorra i està previst que al llarg d’aquesta setmana el club oficialitzi l’arribada d’un altre lateral esquerre, Borja Herrera, i del jove extrem Sergi Serrano, moviments avançats pel Diari.
 
ELS JUGADORS PASSEN PROVES DE LA COVID I EXAMEN MÈDIC
LFC Andorra confirma el fitxatge del lateral català Martí VilàEls futbolistes de l’FC Andorra van tornar ahir a la feina amb un matí mogut, ja que van realitzar-se les proves de la Covid-19 amb el biòleg Joel López. Després, els integrants de la plantilla van dividir-se en grups per realitzar proves físiques a AnyósPark i també proves mèdiques als Serradells. El primer entrenament, si no hi ha contratemps, està previst per demà.
Etiquetes
  • #1 Anti
    (04/08/20 14:49)

    Perquè poseu sempre endavant el fet que és CATALÀ ? Trobo aquesta actitud nefasta ! Ésser català no és cap nacionalitat ! No vol dir rès ! Us feu pesats !!!

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts