Pretemporada

El Barça de bàsquet torna a Encamp

Les seccions d'hoquei i handbol faran l'habitual estada per iniciar els entrenaments

El Barça de bàsquet arribarà a Encamp el 23 d'agostCOMÚ ENCAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'equip del Barça de bàsquet torna a fer la pretemporada a Encamp després d'uns anys d'absència i també repetiran els equips d'hoquei i handbol com han fet els últims estius. El comú encampadà ha anunciat que els integrants de les tres seccions s'allotjaran i utilitzaran les instal·lacions esportives de la parròquia per l'acord que la corporació té amb el club blaugrana per promocionar Encamp a través de l'esport.

La cònsol major, Laura Mas, s'ha mostrat satisfeta que "en un any tan difícil com l'actuat l'FC Barcelona confïi de nou en Encamp per realitzar la pretemporada" i ha destacat que el club blaugrana ha valorat positivament les mesures de seguretat sanitària que s'han adoptat a Andorra. La cònsol remarca que aquesta elecció suposa que el club considera "un valor afegit fer una estada tan important en les instal·lacions esportives de la parròquia".

La secció d'handbol serà la primera a fer la pretemporada entre el 9 i el 14 d'agost, la d'hoquei patins hi farà l'estada des del 16 al 21 i l'equip de bàsquet arribarà a Encamp el 23 d'agost i marxarà el 30.

tracking