trial

Oriol Pi guanya a Pal davant de Jordi Lestang

Oriol Pi guanya a Pal davant de Jordi LestangFMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Oriol Pi va adjudicar-se el Trial de Pal, cinquena prova del Campionat d’Andorra, en categoria vermella davant de Jordi Lestang i Pere Ache. El pilot va acabar el seu recorregut amb dos punts de penalització, i va superar per un estret marge Lestang, que en va fer quatre. De la seva banda, Ache va acabar amb 41 i va obtenir lloc de podi al davant de Pere Capdevila, amb 45.

Amb la victòria a Pal, Oriol Pi posa pressió a la classificació general, ja que se situa amb 88 punts en segon lloc, a només quatre punts de Jordi Lestang, que manté el lideratge amb 92.

A més de la categoria reina, també es van disputar quatre categories més al Trial de Pal, on destaca el triomf de Quim Arimany en blaus amb 4 punts davant d’Albert Palau (12) i Jan Gabriel (16). A més, amb el triomf, Arimany es manté en primera posició a la general.

A la categoria verda Kikou va vèncer Yann Le Potier i Ferran Gras i va aconseguir la seva primera victòria, mentre que Gras segueix primer a la general. Per últim, Robert Navarro es va endur el triomf en grocs màster, i Edgar García ho va fer en grocs sub-18.

El Campionat d’Andorra tornarà el 6 de setembre amb el Trial de Bixessarri.

tracking