NO, GRÀCIES
BTT

Kilian Folguera acaba en quart lloc al Campionat de Catalunya

Actualitzada 03/08/2020 a les 06:58
El corredor de l’equip BsixBikes, Kilian Folguera, va finalitzar en quarta posició al Campionat de Catalunya de BTT en categoria sub-23 a la modalitat de cross-country olímpic. La prova va disputar-se a la localitat gironina de Vilajuïga, i Folguera va fer una bona sortida que li va permetre situar-se al grup capdavanter, però el fort ritme de Jofre Cullel va fer que el ciclista no pogués seguir-lo. A partir d’aquí va dedicar-se a fer la seva cursa, i a dues voltes va fer un atac per intentar aconseguir la tercera plaça, però no va reeixir.

Després de la cursa, Kilian Folguera va manifestar que “estic content de com ha anat la cursa, ja que a l’starlap ja he vist que em notava bé i això encara m’ha animat més”, i va afegir que “és un grandíssim resultat, sobretot si mires qui ha quedat davant meu a la cursa”.