fórmula 1

Lewis Hamilton sortirà en primera posició a la Gran Bretanya

El pilot de Mercedes Lewis Hamilton va aconseguir la pole position del Gran Premi de la Gran Bretanya i sortirà en primera posició a la quarta cursa del Mundial de Fórmula 1. El corredor britànic va marcar un millor registre d’1’24”303, i va superar així per més de tres dècimes el seu company d’equip, el finlandès Valtteri Bottas. De la seva banda, el tercer lloc va ser per a Max Verstappen, que va fer una millor volta d’1’25”325 a més d’un segon del temps de Hamilton. De la seva banda, l’espanyol Carlos Sainz sortirà en setena plaça.

La cursa del Gran Premi de la Gran Bretanya es disputarà avui a partir de les 15.10 hores, i els pilots hauran de fer un total de 52 voltes al traçat de Silverstone fins a completar 306,3 quilòmetres.