automobilisme

El CCM, el gran objectiu de Ferré per al 2020

El pilot massanenc té entre cella i cella aconseguir el títol del Campionat de Catalunya de Muntanya

El CCM, el gran objectiu de Ferré per al 2020FOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Raül Ferré s’ha marcat com a gran objectiu per a la propera temporada el títol del Campionat de Catalunya de Muntanya (CCM). Malgrat el llarg període d’inactivitat en l’apartat competitiu, Raul Ferré ha aprofitat al màxim el temps per a anar modelant un 2020 que, dit sigui de pas, serà molt diferent del plantejament de principis d’any.

El pilot andorrà, que continuarà comptant amb el suport del Programa de Joves Pilots de l’Automòbil Club d’Andorra, iniciarà la temporada competint en la 37ème Course de Côte de Font Romeu estrenant a més la seva condició de pilot oficial de la marca Speed Car. També forma part del seu projecte per al 2020 la seva participació en totes les pujades que es disputin del Campionat de Catalunya de Muntanya (CCM). Fins a aquest moment són quatre les proves previstes per a aquest certamen, en concret la Pujada a Alcover el cap de setmana del 19 i 20 de setembre, la Pujada Ullastrell el 17 i 18 d’octubre, el 7 i 8 de novembre tindrà lloc la Pujada Sant Feliu i el 29 i 29 de novembre, la Pujada Les Ventoses.

Ferré va explicar durant la presentació de la temporada 2020 que “de moment són quatre proves, però encara hi ha la possibilitat d’incloure la de Sant Mateu de Bages en el calendari final. El meu objectiu és sortir a totes des de la primera a Alcover, no penso passar per un període d’adaptació a la nova mecànica”. En aquest sentit es va mostrat ferm en assegurar que “la meva idea és sortir pensant en els triomfs parcials i aconseguir el títol entre els CM al final d’any. A l’inici d’aquest 2020, Ferré també tenia al cap intentar participar en algunes proves de campionats de major entitat. Els diferents canvis en els respectius calendaris a causa de la Covid-19 l’han obligat a aparcar el projecte uns mesos. En aquest sentit, el pilot massanenc va comentar que “sobretot l’anul·lació de l’europeu i les poques proves que van quedant a l’espanyol (CEM) m’han fet oblidar el projecte. M’hauria agradat participar en proves del nivell del Mont-Doré, però aquesta temporada només és vàlid per al Campionat de França, mentre que en el CEM, queda només una prova i es disputa molt lluny d’Andorra”. A més va afegir que “anar a Estepona per a fer un test ho hem descartat”. La ment de Raül Ferré va més enllà del 2020 i ja valora alguna opció per al 2021: “No hi ha dubte que, amb més temps i la possibilitat de tenir més patrocinadors, el CEM és un certamen que m’agradaria concretar la temporada vinent.” Ferré serà, també, a la prova de Font Romeu els dies 1 i 2 d’agost.

tracking