x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
automobilisme

Una burxada deixa fora Vinyes i Mercader de lluitar amb els millors

El pilot andorrà no va tenir gaire sort a Ourense, en l’estrena de la temporada sobre asfalt
Una burxada va deixar sense opcions d'estar a dalt a Vinyes al Ral·li d'Ourense.

Una burxada deixa fora Vinyes i Mercader de lluitar amb els millors

Una burxada va deixar sense opcions d'estar a dalt a Vinyes al Ral·li d'Ourense.

FOTOESPORT
Actualitzada 28/07/2020 a les 07:10
Joan Vinyes i Jordi Mercader no van tenir gaire sort en l’estrena Suzuki Swift R4lly S, en una prova sobre asfalt. Una burxada en la segona passada per l’especial cronometrada A Peroxa els va obligar a canviar la roda davantera esquerra del seu Suzuki a la meitat de l’especial. La pèrdua d’aproximadament 4 segons en el procés els va allunyar del top10 del ral·li, posició que havien mantingut sense gaire dificultat durant les dues primeres especials d’un Ral·li Ourense molt particular. Així i tot, l’andorrà i el seu company d’equip van aconseguir remuntar fins a la 13a posició de la classificació final.
Una de les dificultats, potser la més gran, que van haver de suportar tots els presents en la localitat gallega va ser la forta calor que va fer durant tota la setmana. És a dir tant en la jornada de reconeixements de les especials com en els dies de competició, els termòmetres van superar de manera clara els 35 graus. El sol va lluir amb força, cosa que els pilots i les mecàniques van patir molt en el pas per les especials cronometrades. L’últim test amb el vehicle de competició abans d’iniciar l’Ourense es va disputar en un tram d’uns 3 km, que els membres de la Escuderia Ourense havien preparat en la zona de Toén. Tot i sortir bé, en la continuació les coses van empitjorar per a Vinyes-Mercader. Una burxada en el segon pas per A Peroxa els va obligar a detenir-se a la meitat de l’especial i canviar la roda punxada. La conseqüent perduda de temps que va ocasionar aquest incident els va deixar fora de tota opció a la lluita per l’intent de repetir el podi aconseguit en les dues últimes edicions en aquests escenaris.

“Fins al moment de la burxada tot anava segons el que havíem previst. Estàvem molt còmodes amb el ritme, però recuperar les sensacions de la competició era l’objectiu i ho estàvem complint” va explicar Vinyes. A més, després del succeït, va afegir que “hem treballat pensant en pròxims esdeveniments. El nou Swift va molt bé i encara té marge”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts