x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Curses de resistència

Govern destina 1,5 milions a l'Andorra Multiesport Festival

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha destacat durant la presentació de l'acord amb Ironman que la meitat de les aportacions que l'executiu té garantides fins ara són de caràcter privat
Els ministres Gallardo i Canals amb l'equip de The Ironman Group

Acord Ironman

Els ministres Gallardo i Canals amb l'equip de The Ironman Group

Twitter Govern d'Andorra
Actualitzada 28/07/2020 a les 16:01
Govern destinarà 1,5 milions d'euros a l'Andorra Multiesport Festival, el conjunt de competicions que comptarà amb proves de la marca Ironman. Així ho ha declarat aquest matí el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, durant la presentació de l'acord entre ambdues entitats, que s'ha signat aquest migdia al llac d'Engolasters, on també hi han participat la ministra de Turisme, Verònica Canals, Actua i Andorra Turisme. Gallardo ha destacat que la meitat de les aportacions que l'executiu ja ha rebut són de caràcter privat i ha explicat que el retorn econòmic previst oscil·la entre els 10 i els 14 milions d'euros. El ministre ha manifestat que la crisis de la Covid-19 "no ens ha d'aturar sinó que ens fan buscar noves oportunitats per promoure el negoci i l'economia", com aquest projecte i la titular de Turisme ha assenyalat que l'Andorra Multisport Festival és una manera perfecta de "posar en valor la infraestructura turística del país, no només en l’esport, sinó també en el lleure, les compres, la gastronomia i el benestar". El director general Ironman a Europa, Orient Mitjà i Àfrica, Stefan Petsching, ha assegurat que Andorra ofereix la combinació excel·lent de turisme i esport i ha recalcat que la selecció d’esports que conformen l’esdeveniment Andorra Multisport Festival "reflecteix la diversitat que el país i els seus paisatges tenen per oferir. Competir amb els Pirineus com a teló de fons serà una experiència impressionant per als atletes, més enllà de la prova que decideixin escollir".

Els representants de l'executiu i de The Ironman Group han explicat que les negociacions van començar fa tres anys amb l'anterior legislatura i que l'aterratge de la plataforma d'esports de resistència a Andorra significa un impuls esportiu i econòmic al país. En aquest sentit, el juliol del 2021 es disputaran cinc proves, que es preveu que puguin passar per totes les parròquies.
Etiquetes
Veure’n més
38
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts