x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

L'Inter accedeix a la final i deixa el Sant Julià sense opcions europees

L'Inter va poder repetir victòria contra els lauredians.

L'Inter accedeix a la final i deixa el Sant Julià sense opcions europees (2-1)

L'Inter va poder repetir victòria contra els lauredians.

Xavier Pujol
Actualitzada 27/07/2020 a les 06:51
Una sensacional actuació de José Gomes a la segona part va assegurar el bitllet de l’Inter Escaldes per a la final de la Copa Constitució Protecvall. Amb un 2-1 parcial, la UE Sant Julià es va bolcar davant la porteria dels campions de lliga a la recerca de l’empat i Gomes, amb tres intervencions de mèrit i un penal aturat, va evitar que el partit quedés abocat a la pròrroga. A la primera part, Ricardo Oliveira, al minut 24, i Genís Soldevila, poc abans del descans, van fer pujar els dos gols als escaldencs, que es van mostrar més efectius en atac que l’equip de Jesús Barón. A la represa, un 2-0 que semblava definitiu i que Ignacio Rosillo, davanter del Sant Julià, als 17 minuts de la segona part, va posar en entredit. D’aquesta manera, l’Inter aspirarà a signar el doblet a la final davant el Vall Banc Santa Coloma, que es disputarà dimecres a l’Estadi Nacional. La derrota deixa els lauredians sense cap opció d’accedir a les prèvies de l’Europa League.
 
EL VALL BANC DONA EL BITLLET D'EUROPA LEAGUE A L'ENGORDANY (0-1)
El Vall Banc Santa Coloma tindrà l’oportunitat de lluitar pel títol de la Copa Constitució després de desfer-se de la UE Santa Coloma a la segona semifinal del torneig. Amb els 90 minuts consumits, sense trencar-se el 0-0 i acabat d’iniciar-se el temps suplementari, un gol d’Enric Pi va ser suficient per decantar a favor del Vall Banc el derbi colomenc. La classificació per a la final dels homes de Marc Rodríguez dona automàticament un lloc per a l’Europa League a la UE Engordany, que va finalitzar la lliga en quarta posició. Europa per als escaldencs passava per una final entre l’Inter i el Vall Banc com, finalment, es va acabar produint.
Etiquetes
  • #1 Joan
    (27/07/20 11:43)

    Com era allò que l'altre dia a la lliga el Sant Julià es va deixar guanyar contra l'Inter a canvi de passar de ronda a la Copa i anar a Europa? Crec que més d'un ha quedat retratat i en ridícul.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts