motociclisme

Xavi Cardelús sortirà en l'11è lloc a la graella del GP d'Andalusia de MotoE

Xavi Cardelús sortirà en l'11è lloc a la graella del GP d'Andalusia de MotoEAVINTIA ESPONSORAMA RACING

La E-Pole del Gran Premi Red Bull d’Andalusia que es va disputar ahir al circuit de Jerez enmig d’altes temperatures va situar Xavi Cardelús a l’onzena posició de la graella de sortida de la cursa que es disputarà aquest matí.

El pilot de l’Avintia Esponsorama Racing va tornar a fer un important pas endavant, sobretot al primer entrenament lliure del dia (FP3), en el qual va marcar una volta ràpida d’1’48.962 que el deixava a només 9 dècimes de segon del millor registre de la categoria. A l’E-Pole i amb la temperatura de l’asfalt més alta, l’andorrà va rodar en 1’49.334 en el seu intent de marcar el registre que l’havia d’ubicar a la classificació -cal recordar que els pilots de MotoE tenen una sola volta per marcar el temps a l’hora de buscar la posició de sortida per la cursa-. La diferència respecte a la Pole Position de la categoria va ser d’1.1 i el registre va deixar l’andorrà fregant el top-10.