Moha Keita marxa

El Getafe està disposat a desemborsar una quantitat econòmica per endur-se’l com a reforç per al filial

Moha Keita marxaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Moha Keita es podria convertir en la nova baixa inesperada per a l’FC Andorra. Tot i que el mercat a la Segona Divisió A i B s’està movent amb tranquil·litat i moltes operacions es troben estancades per la situació sanitària i per estar pendents de la resolució dels play-off, a l’equip tricolor estan començant a descarrilar peces. Futbolistes importants i que, a priori, eren intocables en el nou projecte poden abandonar el país un cop han trobat un nou destí. Primer va ser el cas, encara sense oficialitat ni confirmació, d’Ernest Forgas i ara és Moha qui farà les maletes direcció Madrid i, més concretament, a Getafe. Segons ha pogut saber el Diari de fonts de la capital d’Espanya, el club azulón està disposat a desemborsar una quantitat econòmica per alliberar l’extrem senegalès i endur-se’l per reforçar el seu filial. El Getafe B va arribar a l’aturada de la competició pel confinament com a penúltim del grup primer de Segona Divisió B amb 28 punts, a 6 d’una salvació que ha aconseguit per l’indult de la Federació amb els descensos a causa de la pandèmia de la Covid-19.

La baixa de Moha, que ha jugat 23 partits amb un gol i que ocupa plaça de sub23, és un cop a la línia de flotació de l’FC Andorra, obligat ara a rearmar-se i redefinir les bandes. L’arribada de Sergi Serrano del Sant Andreu vindria a suplir la marxa del senegalès i la direcció esportiva treballa de valent per aconseguir recanvis de garanties. A més, la presència de Musa Sidibé la propera temporada tampoc està, ni molt menys, garantida, ja que, tal com vam informar al Diari, el Còrdova està fent un projecte molt ambiciós i vol el futbolista sí o sí. La Ponferradina també s’ha interessat per l’extrem africà, que estaria pendent de rebre una proposta de Segona Divisió A. Tot i això, sembla que el Còrdova, ara per ara, és l’equip millor posicionat. Si es confirmés la marxa també de Musa Sidibé, que ha jugat 26 partits i ha fet sis gols com a tricolor, l’FC Andorra perdria els dos extrems titulars, dos jugadors elèctrics, escumosos i diferents, però també una mica irregulars. Jaume Nogués disposaria només d’Iker Goujón i Serrano i, per tant, dos futbolistes nous de banda haurien de venir al club tricolor. Teòricament, un altre sub23 i un molt més experimentat i d’aquells que arribarien per marcar les diferències.

El tècnic de l’equip, Nacho Castro, haurà de començar a dibuixar una línia d’atac diferent de la de la temporada passada, sense Forgas, Moha i Musa. En aquest sentit, en una entrevista al programa radiofònic Esports Cope, a les emissores Copa Catalunya i Andorra, Castro va explicar que el seu desig seria mantenir en un 60 o 70 per cent l’actual plantilla. Una voluntat que, si es van confirmant les baixes, semblaria complicada de poder complir.

D’altra banda, la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha enviat una circular a tots els equips de Segona Divisió B informant els clubs dels quatre grups que la setmana vinent es traslladarà als òrgans competents una proposta de calendari de la Segona Divisió B per a la temporada 2020-2021 i que, en principi, i si no hi ha un canvi, la data d'inici seria el 26 i 27 de setembre.

tracking