motociclisme

Jornada positiva de Cardelús a les sessions de Jerez

Jornada positiva de Cardelús a les sessions de JerezX.C.

Xavi Cardelús va acabar amb bones sensacions les dues primeres sessions d’entrenaments lliures prèvies a la segona cursa de la temporada de l’Enel MotoE Wolrd Cup de motos elèctriques que es disputa aquest cap de setmana a Jerez.

Ja d’entrada, a la primera sessió d’entrenaments lliures, l’andorrà va aconseguir un millor registre d’1’49.473, que superava la seva millor volta de la setmana passada al primer Gran Premi de la temporada en 7 dècimes i el situava a menys de mig segon del Top10 de la categoria. A la segona sessió, el millor registre de Cardelús va ser d’1’49.223, concretament el vuitè millor de la sessió. A la classificació combinada va acabar situat al 13è lloc a 1.1 del millor temps de la categoria i menys de mig segon de la setena posició. El pilot de l’Avintia Esponsorama Racing va comentar que “m’he sentit com no m’havia sentit encara mai a sobre d’aquesta moto i els temps que he aconseguit tant al matí com a la tarda i la diferència respecte al millor registre de la categoria així ho demostren”.