x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

Andrew Albicy se'n va al Gran Canària i Massenat, a Itàlia

Actualitzada 25/07/2020 a les 06:52
Andrew Albicy tornarà a la Lliga Endesa però per ser rival del MoraBanc Andorra. El base francès, jugador pel qual el club tricolor conservava el dret de tempteig en cas que decidís tornar a la Lliga Endesa, signarà per l’Herbalife Gran Canària, tal com va revelar el mateix jugador a través de les xarxes socials. Després del seu periple al Zenit de Sant Petersburg, amb el qual va jugar la passada edició de l’Eurolliga, Albicy ha desfullat la margarida i formarà part de l’ambiciós projecte del GranCa.
Un altre exjugador del MoraBanc, el nord-americà amb passaport haitià Frantz Massenat, s’ha compromès amb el Victoria Libertas Pesaro de la lliga italiana. Aquesta serà, en set anys de professional, la primera experiència a Itàlia d’IdreamFrantz.
Etiquetes
  • #1 vaya vaya
    (25/07/20 20:07)

    En comptes de malgastar els diners en 3 paquets com son pauli, garcia i colom no era millor apostar per igualar l oferta del granca per Albicy donat que teniem dret a tenteig? Aquest any deixant de banda Dime de qui no sabem res, les noves incorporacions son fluixisimes i les baixes es notaran..

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts