Atletisme

Moya i Carabaña, destacats al Campionat d'Andorra

Pol Moya i Dayane Huerta, campions als 1.500 metres i Nahuel Carabaña i Anna Artal, guanyadors als 5.000 van ser alguns dels destacats a la primera jornada del Campionat d’Andorra d’atletisme que va acollir l’Estadi Comunal Joan Samarra. En aquest primer dia van participar una setantena d’atletes que tornaven a recuperar sensacions després de l’aturada per la Covid-19.

A banda dels citats, Arnau Roig, Guillem Arderiu, Ona Rossell i Carla Marsol es van imposar als 100 metres, Aleix Porras i Dayane Huerta van guanyar els 400 i Marc Gale i Laia Saumell van ser els més ràpids a la prova de 110 metres tanques. En alçada, els dominadors van ser Iker Martín i Carlota Málaga i en pes el triomf se’l van endur Unai Olea i Dolça Fajardo. Les mesures de seguretat van obligar la federació a dividir el campionat en dues jornades, per evitar aglomeracions. Així, la segona data on tindran lloc les proves restants se celebrarà el proper 9 d’agost.