x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Rugbi

El VPC Andorra començarà la temporada davant el Montredon Labessonnié

Actualitzada 21/07/2020 a les 07:01
El Montredon Labessonnié serà el primer rival del VPC Andorra la propera temporada a la Lliga d’Honor d’Occitània. Ahir es va fer públic el calendari de la categoria i l’equip andorrà, enquadrat al grup B, començarà a l’Estadi Nacional el 20 de setmebre i rebrà el Montredon. La primera fase del campionat també la finalitzaran a casa, el 28 de març de 2021, davant el St. Juéry Arthes OR.
Pel que fa a la resta del calendari, a la segona jornada, el VPC visitarà el Toulouse Lalande, rebrà l’RC Salvetat Plaisance a l’Estadi Nacional a la tercera dara, visitarà l’ES Laroque Bélesta a la quarta, descansarà el cap de setmana del 25 octubre, rebrà el Nacional l’US Verfeil, visitarà el Rodez Rugby i partit a casa davant el US Tarascon el 22 de novembre, abans de tancar la primera volta visitant el St. Juéry Arthes OR.

D’altra banda, el club va comunicar ahir dues noves renovacions. Fede Aguiar i Toko Goglidze seguiran una temporada més a l’equip i la seva confirmació completarà la tercera línia del grup de Jonathan Xepi García i David Karikaixvili de cara al curs vinent.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts