x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

Tot per decidir (0-0)

L’empat de l’Inter i la victòria del Vall Banc ajornen fins dijous, darrera data del ‘playoff’, l’adjudicació del títol
L'Inter Escaldes no va poder aprofitar la segona oportunitat per proclamar-se campió de lliga.

Tot per decidir (0-0)

L'Inter Escaldes no va poder aprofitar la segona oportunitat per proclamar-se campió de lliga.

FAF
Actualitzada 20/07/2020 a les 06:59
Novell en aquestes fites, l’Inter Club Escaldes sembla voler viure al límit. Els homes d’Adolfo Baines van llençar per l’aigüera la segona oportunitat per decantar el títol de lliga i el desenllaç queda ajornat a un all in dijous en la darrera data del playoff. L’empat sense gols dels escaldencs davant la UE Engordany, barrejat amb la victòria del Vall Banc Santa Coloma a l’Estadi Nacional contra el Sant Julià (0-2) –amb gols de Nico Medina i Àlex Martínez– redueixen el matalàs de l’Inter a un sol punt i amb l’alè dels colomencs al clatell.
El partit entre els blau-i-negres i l’Engordany podia provocar cert morbo per trobar-se davant de l’equip que va presentar el recurs per una suposada alineació indeguda. Amb Genís Soldevila sancionat, l’Inter va buscar fer mal amb Cristian Martínez i Ricardo Oliveira. A l’hora de la veritat, la transcendència de tot plegat va deixar poques concessions i atacs desesperats per provocar les errades del rival. Van faltar dents a l’Inter per posar el segell al títol i va topar davant d’un sòlid Engordany que no va permetre esdevenir en acompanyant de la festa. Amb un futbol pastós, amb imprecisions, i amb els de Baines havent de gestionar els nervis i la tremolor de cames, els dos equips van protagonitzar poques visites als porters. Al tram final i obligat a apujar el volum per la victòria parcial del Vall Banc, l’Inter semblava trencar a jugar, però no li va arribar amb una centrada xut verinosa de Ricardo Oliveira, una falta de Marc Pujol i un cop de cap d’Emili que va refredar Coca. Dijous, sentència definitiva per als dos aspirants.


Descens de l’Ordino

La penúltima jornada de la Lliga Multisegur va decidir, d’altra banda, el descens a la Lliga Unida. L'Ordino va perdre la categoria després de caure per 0-5 contra la UE Santa Coloma, en un partit que els ordinencs van tornar a jugar en inferioritat numèrica. A la segona part, un jugador de l’Ordino es lesionava i es va decretar el final del partit per falta d'efectius. Per part seva, el Carroi jugarà l'eliminatòria de promoció, tot i la derrota contra l'Atlètic Club Escaldes per 0-2 –gols de Xavi Vieira i Leo Maciel– i s’enfrontarà al segon classificat de la Lliga Unida, la Immobiliària CISA la Massana.

Lliga nacional 1a divisió
1a JORNADA ‘playoff’ títol

UE Engordany - Inter Escaldes 0-0
UE Sant Julià - Vall Banc 0-2


PT J G E P GF GC

1.Inter Escaldes 49 23 14 7 2 38 13
2. Vall Banc 48 23 14 6 3 46 11

3. UE Engordany 39 23 21 11 6 35 27
4. UE Sant Julià 36 23 11 3 9 27 27
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts