Motociclisme

Cardelús finalitza 14è a Jerez i suma els primers dos punts al campionat

Cardelús finalitza 14è a Jerez i suma els primers dos punts al campionatX.C.

Xavi Cardelús va acabar 14è a la primera cursa de la FIM ENEL MotoE World Cup reservada a les motos elèctriques de la seva carrera esportiva i que es va disputar al circuit de Jerez en el marc del Gran Premi Red Bull d’Espanya. D’aquesta manera, el pilot andorrà va sumar els seus dos primers punts al campionat.

De sortida, el pilot andorrà va cedir algunes posicions, però posteriorment, quan va començar a agafar ritme de cursa, va recuperar un parell de posicions i va rodar en 1,49.113 en la seva millor volta, que ha estat la 12a millor de cursa. Aquest registre rebaixava en 6 dècimes de segon el que dissabte li va donar la 12a posició a la graella de sortida.

Cardelús va explicar que “He acabat en aquesta 14a posició que em dona els primers punts al campionat, però sobretot el fet d’haver baixat 6 dècimes el meu millor temps i l’experiència acumulada són el més valuós”.