Borja Herrera, el primer

L’FC Andorra té pràcticament lligat el lateral esquerre canari, de 27 anys, amb àmplia experiència a la Segona Divisió A

Borja Herrera, el primerMACCABI NETANYA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El lateral esquerre Borja Herrera es convertirà en els properes dies, segons ha pogut saber el Diari, en el primer fitxatge de l’FC Andorra per a la propera temporada. El futbolista canari, de molt recorregut i de 27 anys, exhibeix una àmplia experiència a la Segona Divisió A espanyola i aterrarà a l’equip per reforçar la posició de lateral esquerre, orfe amb les baixes de Jilmar i Fede Bessone. Herrera ha jugat 32 partits a Segona Divisió A, repartits en diversos equips com Albacete, Valladolid i Reus Deportiu i va arribar a debutar a Primera Divisió amb la UD Las Palmas. Amb l’equip canari va disputar tres partits a la màxima categoria del futbol espanyol, els tres com a titular, i sent un al Camp Nou contra l’FC Barcelona, l’1 d’octubre del 2017, i que va acabar amb victòria blaugrana (3-0) amb dos gols de Messi i un de Busquets. Borja Herrera estava sense equip després de rescindir el contracte que el lligava al Maccabi Netanya israelià, club al qual va arribar l’estiu passat procedent de l’Albacete i on ha disputat només quatre partits. Sens dubte que l’adquisició del lateral canari ha estat una gran oportunitat de mercat que la direcció esportiva de l’FC Andorra, amb Jaume Nogués al capdavant, ha sabut aprofitar.

Un cop es faci oficial l’arribada de Borja Herrera, que seria el primer reforç per a la segona temporada a Segona Divisió B, el club buscarà un altre lateral, aquest amb fitxa sub-23, per compartir posició amb Herrera. En aquesta recerca de reforços, també l’entitat buscaria dos centrals –actualment només estan en nòmina Adrià Vilanova i Mickäel Gaffoor- ja que el futur de Raúl Feher podria estar en una cessió per tal que pugui gaudir de minuts. En la posició de central, Nogués en buscaria un de molt experimentat i un altre sub-23, en cas que Feher marxés cedit. En aquest sentit, la cúpula segueix amb molt interès el desenvolupament del playoff exprés a Segona Divisió A, que es disputa des d’ahir, ja que alguns del jugadors que interessen al club per reforçar l’equip, no només en la posició de central, estarien disputant aquest torneig o esperant alguna proposta superior esportivament que la de l’Andorra, és a dir de Segona A. Al mig del camp, amb Rai, Riverola i Ruben Bover tenint la continuïtat assegurada, el club buscarà una altra peça a l’espera de saber què passarà amb futbolistes com Ludo, Adri Lledó o Palanca, amb qui es negocia la rescissió. A la part atacant, pel que fa a les bandes, Iker Goujón seguirà a l’equip, ja que encara té contracte, i sembla que un altre extrem estaria molt encaminat. Finalment, en el vessant ofensiu i pel que fa a l’assegurança del gol, amb Víctor Casadesús i Carlos Martínez amb contracte, el gran maldecap per a Jaume Nogués seria trobar un davanter que pugui assegurar els números d’Ernest Forgas si és que, finalment, el davanter català acaba abandonant el club tricolor. Sembla evident que qualsevol objectiu que es plantegi l’FC Andorra, en aquest cas accedir a la Segona B Pro, ha de passar per tenir un golejador amb garanties.

L'HOSPITALET, A LA FINAL PER OPTAR A L'ASCENS A 2aB

L’Hospitalet ha estat el primer equip a classificar-se per a la final del playoff d’ascens exprés a Segona Divisió B que es disputa al Municipal de Badalona. L’equip riberenc va empatar (0-0) davant del Sant Andreu, un resultat que classificava l’Hospi i condemnava els quatribarrats ja que, en aquest playoff, els empats es defineixen atenent a la classificació final abans de l’aturada i no des del punt de penal. D’aquesta manera, el Sant Andreu queda fora de la lluita per pujar de categoria i l’Hospitalet espera el seu rival al partit definitori per trobar-se amb l’FC Andorra la temporada vinent. Del partit d’aquesta tarda entre el Terrassa i l’Europa sortirà l’altre finalista.

tracking