Sense resolució (1-1)

L’Inter Escaldes no aprofita el primer ‘match ball’ i signa taules (1-1) davant l’altre aspirant, el Vall Banc Santa Coloma

Sense resolució (1-1)FAF

L’Inter Club Escaldes haurà d’esperar si vol trencar l’hegemonia del Vall Banc Santa Coloma a la Lliga Multisegur Assegurances. En la seva primera pilota de partit i títol, els d’Adolfo Baines no van ser capaços d’anotar-se la victòria davant un sòlid i intimidador Vall Banc.

A l’espera de la resolució del comitè de competició de la FAF sobre la suposada alineació indeguda de Briñez, l’Inter tenia a la mà la possibilitat d’aconseguir ser campió de lliga per primera vegada a la història. Un nou empat (1-1) va suposar l’ajornament de la glòria per als escaldencs i mantenir l’esperança dels colomencs, que segueixen estant a tres punts del líder quan resten sis per disputar-se. Fa la sensació que els dos principals favorits al títol es tenen ben estudiats i es coneixen massa. Poques esquerdes, errades poc aprofitades i, sobretot, molts nervis i imprecisions. Els primers minuts van ser per al Vall Banc Santa Coloma, més manador i dinàmic i amb Aláez mostrant-se molt perillós amb la pilota. De mica en mica, l’Inter Escaldes es va voler refer i governava la situació, no sense complicacions, ja que els colomencs van protagonitzar les escasses ocasions durant el primer acte. La igualtat de forces seguia regnant a l’artificial de l’Estadi Nacional quan, als quatre minuts de la represa, Jordi Roca embocava una assistència de Genís Soldevila (0-1) i signava el gol que donava momentàniament el primer títol de lliga a l’equip escaldenc. El Vall Banc no només no renunciava a res, sinó que semblava estar més còmode i serè que l’Inter. Bona prova van ser dues accions de Diego Nájera i el gol de l’empat que va segellar Álex Martínez al minut 67 per trencar l’encanteri dels d’Adolfo Baines. La diana colomenca va esperonar, en part, l’Inter Escaldes, que va tenir uns minuts de superioritat territorial però aplatats en zona d’influència, tot i les intencions de Bruninho, elèctric els minuts que va estar a la gespa. A més, el Vall Banc va llançar un parell d’amenaces amb cert perill, com un centre xut de Camochu que Nico Medina no va encertar a recollir. Ho va provar l’Inter amb un xut tou i llunyà de Marc Pujol al darrer sospir i Ricardo Oliveira, també en temps afegit, va tenir al cap el títol escaldenc, un campionat que, amb el segon empat consecutiu de Vall Banc i Inter, haurà d’esperar per conèixer la resolució.

avui, sorteig de la champions

D’altra banda, aquest migdia se celebra el sorteig de la ronda preliminar de la Champions. Així, l’Inter o el Vall Banc coneixeran el rival de cara a la final de quatre que se celebra a Nyon (Suïssa) entre el 8 i l’11 d’agost. El campió andorrà s’enfrontarà a un d’aquests rivals: Tre Fiori (San Marino), Linfield (Irlanda del Nord) o Drita de Kosovo.

PAS ENDAVANT DE L'ENGORDANY PER LA TERCERA PLAÇA

La UE Engordany va fer ahir un pas endavant en la seva lluita per assolir la tercera plaça de la Lliga Multisegur Assegurances. Els escaldencs van remuntar el gol inicial de Dani Sánchez al minut 20 i amb dianes d’Agüero i Luigi San Nicolás, abans del descans, van superar la UE Sant Julià per 1 gol a 2. D’aquesta manera, l’Engordany supera els lauredians a la classificació, que mantenen encara la carta de la Copa Constitució Protecvall per accedir a Europa. En canvi, l’Engordany només pot aconseguir el bitllet continental via lliga.