Motociclisme

Test de Xavi Cardelús a Jerez abans del debut al Mundial de MotoE

Test de Xavi Cardelús a Jerez abans del debut al Mundial de MotoETEAM AVINTIA

Xavi Cardelús va realitzar ahir una sessió de tests al Circuit de Jerez de cara a l’estrena al Mundial de MotoE (motos elèctriques) que es farà aquest cap de setmana al traçat andalús. El test d’ahir va comptar amb tres sessions i el jove pilot va aconseguir el dissetè i penúltim millor registre, amb un crono d’1’51”745, a tres segons de la millor volta, que va aconseguir Dominic Aegerter.

Després del test, Cardelús va assenyalar que “m’he centrat a fer el màxim de voltes possible i m’he situat a uns tres segons dels més ràpids tot i que això és poc important avui”. Demà es faran els entrenaments lliures del Gran Premi, dissabte la qualificació i la cursa se celebrarà diumenge a partir de les 10.05 hores al Circuit Ángel Nieto de Jerez.

Ahir també va haver-hi tests de MotoGP abans de la primera cursa del Mundial i el millor temps va ser per al resident Maverick Viñales, seguit pel també resident Fabio Quartararo i per Marc Márquez.