x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

Pendents dels despatxos

La possible alineació indeguda de l’Inter Escaldes contra la UE Engordany fa que la lliga pugui canviar abans de l’inici del play-off
Un instant del duel de diumenge a l'Estadi Nacional.

Pendents dels despatxos

Un instant del duel de diumenge a l'Estadi Nacional.

UE ENGORDANY
Actualitzada 15/07/2020 a les 06:56
Els equips de la part alta de la Lliga Multisegur Assegurances hauran d’estar gairebé més pendents dels despatxos que de la gespa durant les properes hores, després de la reclamació per alineació indeguda d’Andrés Bríñez que la UE Engordany va presentar contra l’Inter Escaldes al duel de diumenge passat, en què el conjunt blau-i-negre es va imposar per un ajustat 2 a 3. Està previst que avui es reuneixi el comitè de competició de la FAF i que analitzi la denúncia de l’Engordany, en què es demana que el partit acabi 3 a 0 al seu favor, i que es retirin els tres punts de la victòria a l’Inter.
La reclamació per la possible alineació indeguda fa referència a l’article 14 del reglament general de la FAF, ja que el futbolista en qüestió té fitxa del filial de l’Inter Escaldes, i en aquests casos es limita la participació en els partits durant el tram final de les temporades en funció dels duels que hagi disputat prèviament amb el primer o el segon equip. A més, un altre debat rau en el concepte de l’alineació indeguda, ja que Bríñez no va jugar cap minut del duel de diumenge a l’Estadi Nacional i per això un dels dubtes és si per cometre una infracció com aquesta és necessari haver saltat a la gespa o si en cas d’entrar en una convocatòria i estar inscrit a l’acta del partit ja és suficient. Així, des de l’Inter Escaldes van preferir no pronunciar-se, tot i mostrar tranquil·litat sobre la possible infracció.

El comitè de competició de la FAF es reunia habitualment els dijous o els divendres prèviament a l’inici de la jornada, tot i que amb el canvi de calendari, una altra de les coses que ha canviat és el dia de les trobades, ja que en la situació actual de dues jornades per setmana, les reunions per analitzar els diversos expedients es fan els divendres o dissabte per la jornada dominical, o els dimecres per la intersetmanal. Així doncs, avui mateix el comitè ha de decidir sobre aquesta possible infracció. En cas que la reclamació sigui acceptada, l’Inter Escaldes i el Vall Banc, que s’enfronten demà, estarien empatats a 44 punts com a colíders.
 
TRET DE SORTIDA AL PLAY-OFF AMB DUELS DIRECTES PELS OBJECTIUS
Amb la lliga regular ja finalitzada, avui donen el tret de sortida els play-off de la Lliga Multisegur Assegurances, una fase que arrenca amb duels directes tant per evitar el descens com pel títol i les places europees. El play-off, tant pel títol com per la permanència, veurà reduït el seu format degut al coronavirus, i en lloc de disputar-se una lliga de tots contra tots a doble volta es jugarà només una vegada contra cada rival.

El foc l’obre el play-off per la permanència amb un duel a vida o mort entre els dos últims, FC Ordino i CE Carroi, per evitar el descens directe. Tots dos equips es troben empatats a la classificació amb nou punts, i el que perdi aquesta nit (20.30 hores, Borda Mateu) es complicarà la presència a la Lliga Multisegur de cara a la temporada vinent. També es disputa avui (20.30 hores, Estadi Nacional) el duel entre UE Santa Coloma i Atlètic Escaldes, amb tots dos equips salvats.
Al play-off pel títol, demà s’enfronten els dos primers, Inter i Vall Banc, i també es veuran les cares la UE Sant Julià i la UE Engordany.
Etiquetes
  • #1 Ja no saben que fer per perjudicar a l'Inter
    (16/07/20 13:07)

    I quan pensen resoldre la denúncia que no te cap fonament? Si fos el Santa Coloma ja estaria resolta.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts