Hummel, al MoraBanc Andorra les quatre temporades vinents

L’empresa danesa pren el relleu d’Spalding, que ha estat patrocinadora tècnica els dos últims cursos

Hummel, al MoraBanc Andorra les quatre temporades vinentsACB PHOTO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra va anunciar ahir que Hummel passa a ser el patrocinador tècnic del club durant les properes quatre temporades, tal com va avançar el Diari fa un mes. Amb aquest acord, l’empresa danesa pren el relleu d’Spalding i serà l’encarregada de vestir l’entitat tricolor en un curs tan important com el del 50è aniversari de l’entitat.

Segons va explicar el club, l’aposta de Hummel pel MoraBanc Andorra és clau perquè es proposa un “projecte a llarg termini potenciant els nostres trets diferencials”. Actualment, la marca danesa compta amb tres equips més a l’ACB, el San Pablo Burgos, el RETAbet Bilbao Basket i l’UCAM Múrcia, i un dels objectius que té és poder obrir-se mercat dintre d’aquesta competició.

El president del MoraBanc Andorra, Gorka Aixàs, va manifestar que “estem convençuts que el nou acord amb Hummel ens ajudarà a seguir creixent”, i va afegir que “estem segurs que és un acord que ens obrirà noves vies de col·laboració”. De la seva banda, el responsable de Hummel ibèrica, Jose García Alcaraz, va destacar que “és un pas endavant en la internacionalització de l’ensenya Hummel i una possibilitat de créixer junts, compartint valors i obrint noves vies de col·laboració en un futur pròxim”.

D’altra banda, l’Eurocup va confirmar ahir les dates per als duels de la primera ronda de la competició. Els tricolors debutaran dimecres 30 de setembre contra el Mònaco (20.00 hores) i tancaran la lligueta dimecres 16 de desembre a fora contra el Lietkabelis Panevezys (19.00 h). Tots els partits del Poliesportiu es jugaran a les 20.00 hores.

MOR L'EXTÈCNIC DEL CLUB ALS VUITANTA I NORANTA MAGÍ CASTILLEJO

El MoraBanc Andorra va mostrar el seu condol per la mort de Magí Castillejo, entrenador del club a les dècades dels vuitanta i noranta. Va ser tècnic del primer equip i de la base i dels conjunts femenins de l’entitat. El club va expressar a les xarxes socials que “va deixar sempre un gran record entre els jugadors i jugadores. Marxa un enamorat del bàsquet”. La missa funeral es farà avui a les 11.00 hores a la catedral de Santa Maria de la Seu d’Urgell, on regentava una pizzeria.

tracking