motociclisme

Xavi Cardelús només pot rodar en un dels tres lliures

El trencament del motor va marcar la primera sessió i les banderes vermelles per caigudes d’altres pilots, la segona

Xavi Cardelús només pot rodar en un dels tres lliuresTEAM STYLOBIKE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús va arrencar amb mal peu els primers entrenaments lliures a Portimao de cara a la segona cita de l’Europeu de Moto2, i només va poder rodar en una de les tres sessions que hi havia programades per ahir.

A la primera se li va trencar el motor quan tot just portava tres voltes i va haver de passar quasi tot l’entrenament al box, mentre que a la segona, dues caigudes d’altres pilots van fer que es tragués bandera vermella i gairebé no es pogués rodar en tota la sessió. A la tercera, finalment,Cardelús sí que va poder rodar en una jornada que estava marcada per realitzar feina a les suspensions, tot i que finalment sense el temps que tenia preparat.

Després de la sessió, Cardelús va manifestar que “aquesta primera jornada d’entrenaments lliures a Portimao ha estat un pèl frustrant perquè només he pogut aprofitar plenament una de les tres sessions per treballar”, i va afegir que “això no ens ha permès fer tot el treball que havíem planificat amb les suspensions, però malgrat això he estat rodant en temps molt semblants als de l’últim test que vàrem fer aquí fa uns dies”. Per últim, el pilot va declarar que “estic segur que avui podrem recuperar el temps i deixar la moto perfectament a punt de cara als classificatoris de demà.”

Avui es farà la segona jornada de lliures amb dues sessions de 40 minuts i demà es realitzaran els entrenaments classificatoris. Per últim, dilluns es realitzaran les dues curses.

tracking