x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

Sense sort

El MoraBanc queda enquadrat al grup de la mort de l’Eurocup, el més complicat del sorteig d’ahir
La Virtus de Bolonya, amb Milos Teodosic com a estrella, tornarà a visitar el Poliesportiu.

Sense sort

La Virtus de Bolonya, amb Milos Teodosic com a estrella, tornarà a visitar el Poliesportiu.

Fernando Galindo
Actualitzada 11/07/2020 a les 06:53
El MoraBanc Andorra va quedar enquadrat al grup C de l’Eurocup, possiblement el més complicat de tots els de la competició, al sorteig realitzat ahir a Barcelona. Els tricolors s’enfrontaran a tres equips que són candidats a gua­nyar el títol com són el Lokomotiv Kuban Krasnodar (Rússia), l’AS Mònaco (Mònaco) i la Virtus de Bolonya (Itàlia). A més, es veuran les cares amb dos equips més desconeguts, el Lietkabelis Panevezys (Lituània) i el Telenet Giants Antwerp (Bèlgica). Els quatre primers classificats avançaran de ronda al Top-16.
Els tricolors es retrobaran amb dos equips amb qui ja van jugar la temporada passada també a la fase de grups, com són Mònaco i Virtus, que seran els grans favorits per poder passar de fase, juntament amb el Krasnodar. De fet, els italians tenien preparat un projecte per disputar enguany l’Eurolliga i van arribar a demanar ocupar la plaça del Panathinaikos si el conjunt grec acabava abandonant la màxima competició continental, i estaran comandats un any més per Aleksandar Sasha Djordjevic a la banqueta i Milos Teodosic sobre el parquet. A més, volen fitxar el jugador de l’Unicaja Joch Adams. Pel que fa a Lietkabelis Panevezys i Telenet Giants Antwerp, són d’entrada els dos pitjors equips del grup, però lluitaran per intentar donar la sorpresa.


Valoració tricolor

Un cop celebrat el sorteig, tant el tècnic tricolor, Ibon Navarro, com el director general del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, van donar la seva opinió sobre els aparellaments.
Pel que fa a l’entrenador basc, va manifestar que “al nostre grup hi ha tres dels equips que aspiren a guanyar la competició, el Lokomotiv Kuban Krasnodar, la Virtus de Bolonya i el Mònaco, i això ja et dona una idea del nivell que hi haurà”, i va afegir que “serà complicat classificar-se i haurem d’estar preparats per a un grup molt dur, la nota positiva és que si ens aconseguim classificar després en el Top-16 no ens els tornarem a trobar”. A més, Navarro va explicar que una de les claus per intentar avançar de ronda és “ser forts a casa com els darrers anys i intentar obtenir alguna victòria als partits de fora”.

De la seva banda, Francesc Solana va afirmar que “és un grup molt dur però també maco per als nostres aficionats, que podran veure clàssics del bàsquet europeu dels darrers anys”, a més de refermar que “per nosaltres tornarà a ser un orgull seguir portant el nom d’Andorra a alguns dels grans escenaris del bàsquet europeu”. Per últim, el director general va desitjar que “cap a final de setembre la situació a Europa hagi millorat fins al punt de permetre’ns viatjar i també que els equips viatgin a Andorra”.

Inici a casa
L’Eurocup va publicar el calendari de partits d’aquesta primera fase (encara sense dia i hora concreta), que arrencarà el 30 de setembre i acabarà el 16 de desembre. El MoraBanc s’estrenarà al Poliesportiu contra el Mònaco i tancarà la lligueta a domicili a la pista del Lietkabelis Panevezys.

A la primera volta rebrà el Mònaco, Virtus, i Panevezys, i viatjarà a Krasnodar i Ambers, mentre que a la segona els tricolors visitaran els camps de Mònaco, Virtus i Panevezys, i seran el Krasnodar i l’Antwerp els equips que juguin al Poliesportiu.
 
EL GUIPÚSCUA PORTA L'ASCENS A L'ACB AL CSD
El Delteco Guipúscoa va anunciar ahir que va presentar un requeriment al CSD (Consell Superior d’Esports) perquè intervingui amb relació als ascensos de LEB Or. Segons el club basc, va presentar tota la documentació a l’ACB, però l’associació encara no l’ha reconegut com a membre de ple dret. A més, va anunciar que si no s’accepta la seva afiliació realitzarà accions legals contra l’ACB.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts