Bandja Sy renova fins el 2022 amb el MoraBanc Andorra

L'aler-pivot francès seguirà dues temporades més com a tricolor, i David Jelínek amplia el seu contracte fins el 2023

Bandja Sy ja és al país i haurà d'estar 14 dies en quarantena abans de tornar a entrenarFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Bandja Sy seguirà dues temporades més el MoraBanc Andorra. L'aler-pivot francès i l'entitat tricolor han arribat a un acord per a les dues properes temporades, segons ha pogut saber el Diari. Sy ha estat un dels jugadors destacats del club en la seva primera temporada com a tricolor, i continuarà formant part del joc interior de l'equip.

Jelínek 2023

El club continua amb el capítol de renovacions i extencions de contractes dels seus jugadors. Després d'anunciar ahir a Tyson Pérez fins el 2023, avui ha estat el torn del capità, David Jelínek. El jugador amb més partits l'ACB en la història del club tenia contracte fins el 2021 amb la possibilitat de sortir aquest estiu, però l'entitat tricolor i el club han arribat a un acord per ampliar-lo fins el final de la temporada 2022-2023, per la qual cosa podria complir set temporades al club. "Parlem d’un dels pilars de l’equip des de fa anys i d’algú cada cop més identificat amb el projecte i amb el país", ha valorat el director general del MoraBanc, Francesc Solana, que ha afegit que "la nova extensió del seu contracte és la mostra més clara de la confiança per seguir progressant de les dues parts".

Per ara, el conjunt tricolor ha confirmat pel curs vinent a Clevin Hannah, Tyson Pérez i David Jelínek, així com Bandja Sy tot i que encara no és oficial. A més, Nacho Llovet i Moussa Diagne tenen contracte en vigor. Per contra, David Walker, Dejan Musli i Dejan Todorovic són baixes segures, mentre encara hi ha els dubtes de la continuïtat de Guille Colom, Frantz Massenat i Jeremy Senglin.

David Jelinek espera que “hi hagi sorpreses” al play-off

tracking