Surf de neu

Lluís Marín i Maeva Estevez tornen a la neu

Lluís Marín i Maeva Estevez tornen a la neu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lluís Marín i Maeva Estevez han tornat als entrenaments a la neu aquesta setmana després de l’aturada de l’activitat a causa de la pandèmia del coronavirus. Els surfistes de neu estan realitzant sessions de pretemporada a Les Deux Alpes (França) des de dilluns, i avui mateix acabaran aquesta primera tongada. De cara a la propera setmana, Marín també repetirà de dilluns a dijous a l’estació gal·la.

Lluís Marín va explicar que està “fent la tornada gradualment, anem tranquils i no estem en circuit ni res”, i va afegir que “no tenim un circuit amb condicions per provar, però estic molt content d’estar a la neu entrenant després de quasi set mesos”. Per últim, el surfista va cloure que té “ganes de tornar al nivell que tenia l’any passat abans de tots els cops que vaig rebre a principi de temporada, pensant en els Jocs d’aquí a dos anys”.

De la seva banda, Estevez va explicar que “l’objectiu d’aquesta estada és tornar a agafar ritme, tornar a estar a la neu i tenir-ne contacte, reprendre sensacions”, i va agregar que “estem aprofitant per fer tests de material de cara a la temporada vinent”. Pel que fa a la resta de pretemporada, va assenyalar que “de moment faré només aquesta estada, i a partir del setembre ja treballarem més tècnica de cara a les curses”.

tracking